Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van 5db kutyám milyen eledelt...

Van 5db kutyám milyen eledelt ajánlotok hogy olcsón kijövök?

Figyelt kérdés
Eddig száraz kutyaeledelt vettem nekik 3kg 900ft de nagyon sok kell nekik és hamar elfogy tudnátok olcsóbb megoldást?Ételmaradékokat a macskáknak adjuk!

2020. júl. 1. 09:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
84%

10-eske, én valóban Royalhoz hasonló minőségű tápot vettem, sőt, annál kicsivel drágábbat is. De legalább 1 kutyát tartok, és így megtehetem, hogy napi többször elviszem sétálni, és normálisan etetem.

Gondolom ettől most szar ember vagyok a szemedben. De a kutyám legalább hálás. :)

2020. júl. 1. 09:41
 12/32 anonim ***** válasza:
85%

A Royal Canin túlárazott vacak...

Nekem egy kutyám van, aki ivartalanítva került hozzám fajtamentéstől, nincsenek kölykök, nem is akarok, egy kutyát tudok felelősen ellátni, etetni, állatorvosi költségeit fedezni, figyelni rá, tanítani, nevelni, vinni kirándulni, ennyire van pénzem és időm.

Felelőtlenségnek tartom hagyni elleni a kutyát összevissza és ennyire spórolni a kaján, gondolom, ha lenne egy költségesebb egészségügyi probléma, akkor a gyógyítás helyett inkább az altatást választja, mert gyógyíttatni nem lesz pénze...

2020. júl. 1. 09:42
 13/32 anonim ***** válasza:
92%
Pont ezt akartam írni én is, mint a 12-es... Nem fogja finanszírozni a kutyájának a betegségeit a későbbiekben, mert nincs miből... :(
2020. júl. 1. 09:47
 14/32 anonim ***** válasza:
28%

#12, ez így van, felelőtlenség, de ami itt megy a gyakorin, az már kb az őrültség szintje szerintem.

A kutya még a s...rt is megeszi, szerinted mi baja lesz egy boltban kapható táptól?

2020. júl. 1. 09:48
 15/32 A kérdező kommentje:
Etetem őket rendesen álltorvost stb.tudok fizetni
2020. júl. 1. 09:53
 16/32 anonim ***** válasza:
90%

Tényleg?! 300ft/kg árú tápot sokallod, és RENDESEN vannak szerinted ellátva?!

Ivartalan mindegyik?! (5X20-30 ezer ft)

Oltásaik (évi 5X8-10 ezer ft)

Belső/külső élősködők elleni védelem (havi!!! 5X4 ezer ft)

?!?!?!?!

2020. júl. 1. 09:57
 17/32 anonim ***** válasza:
92%

Egy rossz etetéssel nagyon el lehet szúrni a kutya egészségét. Tökmindegy, hogy táp, házi koszt vagy BARF, mindet el lehet rontani. Egy szóval sem írtam sehol, hogy a legdrágább tápot kell adni, mert a kutyához kell igazítani az etetést, én sem csilliárdos árú táppal etetek.

Igen, a kóbor kutyák is túlélnek valahogy, az enyém is kóbor kutya volt, mielőtt beszökött valakihez leelleni, nagyon fiatalon, és ő vette fel a kapcsolatot a fajtamentéssel, ahonnan hozzám került. De ha már kedvencként tartasz egy kutyát, akkor nem a minimális, hanem egy optimális etetésre kellene törekedni. Az én kutyám például több táptól vakarózik, a bennük lévő adalékanyagok miatt (rendes húsnál sose láttam vakarózni), amivel ilyen gond volt, azzal nem folytatom az etetést. Természetesen a pénztárcám is szab egy határt, de ahogy a saját kajámon sem spórolok, mert lehet, hogy valami olcsó, de nem ehetem, a kutyámén sem.

2020. júl. 1. 10:02
 18/32 anonim ***** válasza:
67%

Nekem 6 kutyam van, mind utcarol befogadott, senkinek nem hianyoztak es senkinek nem is kellettek. En mindig magam keszitem az eteluket. Igy tudom, hogy mit kapnak.

Vegyel nekik csirke farhatat, nyakat, zuzat, szivet, meg mas fajta husbol is, sertesnek is masnak is vannak olcsobb reszei, ami olcsobb, aztan akar nyersen is adhatod, de en megfozom nekik, teszek hozza tesztat vagy kenyeret vagy rizst meg cukkinit es sargarepat meg ha akcios ceklat meg brokkolit meg edesburgonyat.

Ha neha a husok helyett olcso parizsit, lecsokolbaszt, kutyaszalamit, konzervet teszel bele neki, akkor sem halnak meg tole, nalam is volt mar ra pelda, hogy csak ilyesmik voltak nekem otthon. Ha epp nincs idod fozni megteszi a szaraztap is, en is tartok itthon egy kis zsakkal, biztos, ami biztos, de jobb, ha te keszited az eteluket. Jobban is szeretik, valtozatosabb is, mint az urhajos kaja es nem lesz budos tole a szajuk.

2020. júl. 1. 10:07
 19/32 anonim ***** válasza:
61%
A 14-esnek felesleges válaszolgatni, mert minden ilyen kérdés alá odaböfög valami hasonló marhaságot, aztán erre élvezkedik.
2020. júl. 1. 10:12
 20/32 anonim ***** válasza:
27%
18: ne reklámozzuk már hogy moslékkal legyen etetve a kutya! Pfff
2020. júl. 1. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!