Milyen tapot ajanlotok?
Taste of the wild et eszik jelenleg a kutyam.
8 honapos kan pit.
Vegig kostoltattam vele az osszes tapot, de egyik izt se szivesen eszi meg.
Ismerosomnel a gagyi tapot csak ugy habzsolja. (Ott mindig van a kutya elott tap :/ akar hanyszor megyunk hozzajuk mindig az az elso hogy megy a kajahoz)
Szeretnék tápot váltani, de ennel dragabb tapot nem engedhetek meg magamnak. Mit ajanlotok?
Jó a Taste of the wild, nem kell váltanod. Azért szereti jobban a gagyi tápot, mert tele van ízfokozókkal, ezekkel váltják ki a húst, semmiképp ne kezdj el azért gagyi táppal etetni, mert a kutyád az ÍZFOKOZÓK miatt jobban szereti.
Ne hagyd válogatni. Leteszed elé a kaját, ha otthagyja felveszed és majd következő etetésnél megkapja, ez nem állatkínzás, ezzel teszel a legjobbat a kutyádnak. Nekem 6 évig válogatott a kutyám, tápot csak úgy evett, ha natúr joghurtot vagy valami ilyesmit raktunk rá, aztán elkezdtem elvenni tőle amit otthagyott, nem ehetett amikor akart, 2 hónap sem kell és óriási lelkesedéssel eszi a tápot, alig várja a vacsorát.
És le lehet pontozni, de sokan még mindig nem tudják, hogy a kutyák nem élvezetből esznek, mint az emberek, hanem a "túlélésért" (nyilván ez ma már családi kedvencként nem annyira szól a túlélésről, de ez az ösztön megmaradt bennük) .
Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak, ha mindenképp váltani akarsz, akkor jó tápok:
Brit Care, Carnilove (mi ezzel a 2-vel etetünk [2 kutyánk van, nem ugyanazt kapják] ) , N&D
Realnof nature vagy platinum.
A vacak tápot meg azért eszi meg, mert tele van rakva ízfokozóval.
Ne engedd, hogy a gagyi tápból egyen ismerősödnél, nem tesz jót neki, egy egyébként normálisan etetett kutyának (meg egyébként se).
A Taste of the Wild jó táp, ha normálisan fejlődik tőle, jó a végtermék, akkor nem kell váltani. Ne foglalkozz vele, ha válogatni akar. Egészséges kutya nem hal éhen kaja mellett.
Ha mégis váltanál, akkor ne egyik napról a másikra, hanem fokozatosan 1-2 hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!