Van 5db kutyám milyen eledelt ajánlotok hogy olcsón kijövök?
Figyelt kérdés
Eddig száraz kutyaeledelt vettem nekik 3kg 900ft de nagyon sok kell nekik és hamar elfogy tudnátok olcsóbb megoldást?Ételmaradékokat a macskáknak adjuk!2020. júl. 1. 09:14
1/32 anonim válasza:
Minek Neked 5 kutya, ha nem tudod megfelelően ellátni Őket? Inkább legyen 1 vagy kettő, de azokat etetnéd normálisan...
3/32 A kérdező kommentje:
Etetem őket normálisan csak kérdeztem hogy nincs e jobb megoldás
2020. júl. 1. 09:17
4/32 anonim válasza:
3 kg 900 ft, az szerintem egy olcsó fos lehet. És még ez alá akarsz menni?
5/32 A kérdező kommentje:
Azért van 5 kutyám mert mindig szült a legöregebb és megszerettem a kiskutyákat
2020. júl. 1. 09:23
8/32 A kérdező kommentje:
Van egy nagy telek nem tudom hány nm
2020. júl. 1. 09:26
9/32 anonim válasza:
Na, az ilyen emberek miatt tartunk ott, ahol...!
Akinek nincs sok pénze, max 1 kutyát tartson! És ne legyél már olyan önző, hogy inkább magadnál tartod a kiskutyákat, minthogy odaadnád egy olyan személynek, aki tud Róluk gondoskodni!
10/32 anonim válasza:
Ilyet nehogy kérdezz itt a gyakorin, mert itt mindenki royal canin-nel eteti a kutyáját meg marhahússal, bélszínnel, és napi 5x viszik őket sétáltatni.
Eközben több millió kóbor kutya valahogy életben tud maradni szeméten meg döghúson indiában, és hasonló országokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!