Műanyagból iszik, ugyanilyenben van neki a száraz kaja is és egy kerámia tálkában szokta kapni a rendes vacsoráját. Én ásványvizet szoktam neki adni mert ihatatlanul rossz a csapvíz nálunk, mi sem azt isszuk és mikor nincs itthon ásványvíz akkor rákényszerül a csapvízre de inkább nem iszik olyankor (finnyás). Szokott vízkövesedni a tálja de mivel viszonylag sűrűn elmosom ezért simán lejön.
2020. jún. 30. 12:12
22/28 anonim válasza:
Műanyagból, de rendszeresen kell tisztítani, mert algásodik, főleg nyáron. Viszont három is van belőle a kertben, hogy ha az egyik kifogyna.
2020. jún. 30. 13:14
23/28 anonim válasza:
Fém
2020. jún. 30. 13:46
24/28 anonim válasza:
Kerámia
2020. jún. 30. 14:09
25/28 A kérdező kommentje:
Miért, a vízkőtől nem kaphat vesekövet vagy húgykövet?
2020. jún. 30. 16:23
26/28 anonim válasza:
Mi papirtanyerbol etetjuk. Etetes utan kidobjuk a tanyert.
Itatas jenai uvegbol.
Rozsdamentes fembol nem etetnem. Kioldodik a fem es tonkreteszi a belflorat. Te eszel fembol minden nap?? Valamiert nem,ugye?
20%-os ecet jo vizkooldo....
2020. júl. 1. 10:08
27/28 anonim válasza:
Fémből iszik, de 4 db van összesen, így tudom cserélgetni, és ugyanúgy bepakolom a mosogatógépbe a nap végén mint a mieinket. Max elöblítem, de így minden nap takarítva van.
Előtte annyit csináltam, hogy öntöttem bele ecetet, kiázott hamar a vízkő.
2020. júl. 1. 19:19
28/28 anonim válasza:
Fém vagy kerámia tálat javaslok, a műanyag és a szilikon nekünk elkezdett algásodni pedig naponta többször cserélem a kutya vizét és rendszeresen mostam mindkettőt.
Az ásványvízben is van ám vízkő hajjaj, amikor a gyerek cumisüvegeit azzal forraltam (a nehéz csapvíz miatt) ugyanúgy vízkövesek, ilyen fehér porosak lettek a dolgok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!