Boston terrier-nek jó az a név hogy : Jiminy ?
Igen, de ez olyan mint a -ka, Mókus-ka, Kevin-ke.
Tehát elég fura. Legyen simán Jimin ami a komoly neve és mellette jöhetnek a becézgetések, Jiminy stb.
" Kitalálom BTS fan vagy ...
Azt se tudom mi az !!!
Kérlek , majd kérj bocsánatot ha láttad !
Köszönöm.:(
Húú na emiatt, hogy nem vagy BTS fan ne nevezd így a kutyidat.
Nagyon sokan félre fogják érteni, hogy Park Jiminről nevezted el.
Attól függetlenül is, hogy milyen asszociációkat kapcsol be másoknál (bár én sem hallottam még soha a BTS-ről, nem tudom ki az a Park Jimin, szóval én személy szerint nem vennék rá mérget, hogy olyan közismert személy lenne), szerintem elég hosszú ez a név kutyának és olyan, amibe könnyen belegabalyodhat az ember nyelve, ráadásul - de ez aztán tényleg csak az én véleményem - szerintem kicsit idétlen is, ha ezt kiabálja valaki a futtatóban.
Viszont a te kutyád, olyan nevet adj neki, ami neked tetszik, ne mások véleménye alapján válassz, nálunk mostanában rengeteg Thor és Loki rohangál, a többi gazdival néha meg is mosolyogjuk az 5. Thort, de ők meg lehet az én kutyám nevén mosolyognak, olyat úgysem tudsz választani, ami mindenkinek tetszik. Az meg tök mindegy, hogy mások mit gondolnak róla, egy olyan világban, ahol Nurszultánnak is nevezheted a gyereked, úgy hívd a kutyád, ahogyan te szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!