Tudnátok lakásba ajánlani a Shiba inu fajta kutyát napi 3 egy órás sétával? Ha nem, milyen kutyát tudtok ajánlani lakásba, aminek a mozgás igénye kb.: kevés-közepes? Illetve, hogy napi 5órát kibírjon nélkülem.
A bichonok és a sicu-k között sok különbség van?
Budapest környékén tudtok ajánlani jó Bichon frisé, Havanees, Sicu kennelt?
A válaszokat köszönöm!
:)
Konkrét kennelt nem tudok ajánlani, de shih tzu mellett voksolnék én is ha kistestű kutya. Imádni valóak és ha kell mozgás szempontjából is oda teszik magukat, ha viszont otthon ülős vagy ahhoz is alkalmazkodik.
Nagyon embercentrikus és végtelenül kedves kutyafajta.
A shiba jol turi a maganyt, mert bar cuki meg minden, rohadtul nem oleb fajta es nem is feltetlen igenyli a folyamatos interakciot. Az enyem neha 2 oran at bamulja a vilagot az erkelyrol.
A setak mennyisegehez alkalmazkodik, mi 2.5 orat vagyunk kinn vele egy nap osszesen es boven eleg.
Hozzateszem, shibaval a legkisebb gond a mozgatasa lesz, sok nehezseget veszel vele a nyakadba.
Egyebkent, hogy javasolni lehessen kutyat erdemesebb lenne specifikusabban leirnod mi a terved a kutyaval, milyen vagy te.
-lakásba
-kibírjon 5-6órát egyedül
-napi 2-3séta egy-egy órás
-hétvégente hosszabb-rövidebb kirándulás
-ha lehet ne nagyon huljon a szőre
-szeresse az embereket
Bőbebben leírtam...
Tudnátok ilyen kutyát ajánlani a sci fhu és a havannesen kívül?
A válaszokat nagyon szépen köszönöm!!!
Nagyon megkönnyítitek a dolgomat!
:)
Nem tudom mekkora a lakas, ahol laksz, de legtobb helyre egy labrador is siman elfer nem hosszu a szore (nyilvan a legtobb kutya vedlik, amelyik nem azt nyirni kell). 5-6 orat barmlyik kutya kibir egyedul.
Labi imadni valo es imadjak is (o is mindenkit), konnyen tanihato, az etetese sem feltetlen egy vagyon, igaz nagyobb mint a szobacirkalok, de egy lemozgatott kutya maximum jobbra/balra dol a helyen es alszik. Persze az kell, hogy meg tudjon fordulni, de nalunk 64nm 2 kutya is van sok vizet nem zavarnak, pihennek jobbara ket seta kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!