Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen anyagú tálból eszik és...

Milyen anyagú tálból eszik és iszik a kutyád?

Figyelt kérdés

2020. jún. 30. 10:34
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Akkor a sima műanyag jó, az nem vízkövesedik, vagy könnyebb kiszedni belőle, vegyszer nélkül?
2020. jún. 30. 11:02
 12/28 anonim ***** válasza:
De ha bármikor adunk neki vizet ő csak a tóból hajlandó inni
2020. jún. 30. 11:03
 13/28 anonim ***** válasza:
A szüleimnél van egy dupla műanyag, az a kutyám vendégtálja náluk, de már megrepedt, nem túl erős, az egyik részébe vizet már nem tudok tölteni. Otthon fém tálakban kap enni-inni. Tavaly vittem nyaralni, erősebb anyagú műanyag tálat vittem neki, azt máskor nem használom, annyi idő alatt meg nem vízkövesedik/koszolódik. Kirándulásokra van összecsukható szilikon tál, azt is csak olyankor használjuk, állandó használatra nem tenném a kutya elé, mert nem áll olyan stabilan, mint a fém, és ha felborítja vízzel, amikor nem vagyok otthon, akkor nincs vize.
2020. jún. 30. 11:05
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ilyenből. Beleszáradt kajamaradékot meg vízkövet nem is értem amit írtok, sose tapasztaltam. A vizes nyáron kicsit algásodik, egy nyeles kefével kb. 20 sec kitakarítani hetente max egyszer meg a kajásat is, ha maradna benne, de az én kutyám nem olyan :-)

[link]

2020. jún. 30. 11:08
 15/28 A kérdező kommentje:

Melamin?

Vagy marad a kerámia.

Ezt néztem ki:

[link]

2020. jún. 30. 11:11
 16/28 anonim ***** válasza:

Ha gyakran takarítod a kutya edényét, nem fog beleragadni kajamaradék, és nem fog vízkövesedni.

Bármilyen anyag vízkövesedhet, ha hagyod (kerámia WC, üveg akvárium, fém mosogatómedence, műanyag virágcserép...). El kell mosogatni, és meg kell törölgetni.

2020. jún. 30. 11:18
 17/28 A kérdező kommentje:

De azért mégis 8 órát áll benne a víz.

Vagyis 3x cserélem, mindig szivaccsal is kimosom.

2020. jún. 30. 11:21
 18/28 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenkinek köszönöm a válaszokat.
2020. jún. 30. 11:21
 19/28 anonim ***** válasza:
Sima műanyagból. Vízkövesedik, de egy lapos, kerek kaviccsal ki tudod belőle dörzsölni a vízkövet úgy hogy a tálat nem karcolod össze. Egyébként nem zavarja, a természetben se tiszta vizet kap. A vízkő pedig nem káros, emiatt ne adj neki ásványvizet. (félig off, de az, hogy ásványvizet iszunk, a legnagyobb marhaság, a csapvíz a legjobban ellenőrzött élelmiszer. És ha alacsony a vízszint a kutakban, az ásványvízbe is harmad részben csapvizet palackoznak.)
2020. jún. 30. 11:47
 20/28 anonim ***** válasza:
Fémtálból.
2020. jún. 30. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!