Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyat vegyek?

Milyen kutyat vegyek?

Figyelt kérdés

Igazából nem is ez lenne a kérdésem, csak valamit oda beírtam 😂 (Itt az elején még leszogezném nem a közeljövőben tervezek megegy kutyát örökbe fogadni/venni)

Na de:

•szeretnek második kutyat(nagytestű/kozepeset)

•elso kotyam: nagyon védi a területet, de a macskákat is meg tudta szokni, sosem harap csak ugat az idegenekre. Nagytestű, 40 cm marmagasságú.

•olyan kutyát szeretnék ami jól kijön a másikkal (tudom, személyiség kérdése, de na, értitek), illetve családi kutya, és tanítható. Nem versenyekre vinném, hobbiból lenne❤️

•amit tudok neki nyújtani: sok törődés, kutyasuli, kutyajátszótér a közelben, illetve egy hatalmas kert és egy 2 szintes ház.

•nrm beteges kutyát szeretnék (kifejtem: nem nyomott orrú mint a boxer, és nem lejtett hátú mint a németjuhász)

És ja asszem így ennyi. ☺️

#kutya #választás #Második kutyus
2020. jún. 28. 15:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Canecorso

Gyerekbarát, a milyenk könnyen megszokta a környezetet, a macskákat, a másik kutyát. Nem egy 'hűdenagyjaóóószáág', de nem is kicsike.

A házat is őrzi, idegeneknek ilyesztő külleme messzire eltaszítja őket az őrizendő háztól, van hangja is rendesen, de a gazdáját mindentől megóvja és szereti is.

Bár az utolsó a legtöbb kutyára igaz.

De mindegy.

2020. júl. 24. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!