Milyen kutyat vegyek?
Igazából nem is ez lenne a kérdésem, csak valamit oda beírtam 😂 (Itt az elején még leszogezném nem a közeljövőben tervezek megegy kutyát örökbe fogadni/venni)
Na de:
•szeretnek második kutyat(nagytestű/kozepeset)
•elso kotyam: nagyon védi a területet, de a macskákat is meg tudta szokni, sosem harap csak ugat az idegenekre. Nagytestű, 40 cm marmagasságú.
•olyan kutyát szeretnék ami jól kijön a másikkal (tudom, személyiség kérdése, de na, értitek), illetve családi kutya, és tanítható. Nem versenyekre vinném, hobbiból lenne❤️
•amit tudok neki nyújtani: sok törődés, kutyasuli, kutyajátszótér a közelben, illetve egy hatalmas kert és egy 2 szintes ház.
•nrm beteges kutyát szeretnék (kifejtem: nem nyomott orrú mint a boxer, és nem lejtett hátú mint a németjuhász)
És ja asszem így ennyi. ☺️
Canecorso
Gyerekbarát, a milyenk könnyen megszokta a környezetet, a macskákat, a másik kutyát. Nem egy 'hűdenagyjaóóószáág', de nem is kicsike.
A házat is őrzi, idegeneknek ilyesztő külleme messzire eltaszítja őket az őrizendő háztól, van hangja is rendesen, de a gazdáját mindentől megóvja és szereti is.
Bár az utolsó a legtöbb kutyára igaz.
De mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!