Milyen kutyat vegyek?
Igazából nem is ez lenne a kérdésem, csak valamit oda beírtam 😂 (Itt az elején még leszogezném nem a közeljövőben tervezek megegy kutyát örökbe fogadni/venni)
Na de:
•szeretnek második kutyat(nagytestű/kozepeset)
•elso kotyam: nagyon védi a területet, de a macskákat is meg tudta szokni, sosem harap csak ugat az idegenekre. Nagytestű, 40 cm marmagasságú.
•olyan kutyát szeretnék ami jól kijön a másikkal (tudom, személyiség kérdése, de na, értitek), illetve családi kutya, és tanítható. Nem versenyekre vinném, hobbiból lenne❤️
•amit tudok neki nyújtani: sok törődés, kutyasuli, kutyajátszótér a közelben, illetve egy hatalmas kert és egy 2 szintes ház.
•nrm beteges kutyát szeretnék (kifejtem: nem nyomott orrú mint a boxer, és nem lejtett hátú mint a németjuhász)
És ja asszem így ennyi. ☺️
Több ezer a leírásodnak megfelelő keverék van menhelyeken.
Fajták közül magyar vizslát, szettereket javasolnék.
Keverék menhelyről. Ha fajtatisztát szeretnél, akkor pl. jó golden retriever, attól függ, mennyit szánnál rá, 200 ezer felett kezdődik az áruk.
Ha megbízható tenyésztőtől veszed, nem lesz beteges nagy valószínűséggel.
Előtte gondold át, mennyire jól szocializált a meglévő kutyád? Hogyan reagál idegen kutyákra? Azon belül kölykökre? A saját területén elvisel-e vendégkutyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!