Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A fekete magyar vizsla fajtiszta?

A fekete magyar vizsla fajtiszta?

Figyelt kérdés
Most fialt a kutyám 2 barna és 3 fekete kölyköt. Nagyon szépek a feketék, de szerintem nem a másik vizslától vannak. Korábban még nem volt erre példa.
2020. jún. 27. 15:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
90%
Oké, kérdem én, ha nem szaporítasz, akkor mégis mit csinálsz?!
2020. jún. 28. 07:12
 12/35 anonim ***** válasza:
74%
Dehogy fajtatiszták a kutyáid sem, ha nincs tk-ük! A kölykök meg egyértelműen keverékek! És de, ez mocskos, alja szaporítás! Inkább dolgozni mennél, semmint a kutyádból akarj megélni...
2020. jún. 28. 21:12
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem párosodott másik kanál a szuka, akkor egyik vagy mindkettő keverék. Ugyanis nincs fekete magyar vizsla
2020. jún. 28. 22:15
 14/35 A kérdező kommentje:

Feltettem egy kérdést, nem érdekel senki kicsinyes megnyilvánulása. Arra meg inkább már nem is, mondok semmit, amit a #12 írt. Ne ide gyere arcoskodni, hanem a való életbe legyen ekkora szád te semmirekellő betűharcos kinder kommandós.

Annak, aki normálisan válaszolt, és elmondta, hogy ne szaporítsam őket köszönet. Ennyit szerettem volna, és nem azt, hogy óvodás szinten álló egyedek rajtam vezessék le a felgyülemlett feszültségüket.

2020. jún. 29. 00:09
 15/35 anonim ***** válasza:
59%

A 12-nek teljesen igaza van.

Nem kell fennakadni. Ha szaporítasz, aztán hülyeségeket kèrdezel, akkor számíthatsz rá, hogy lesznek emberek, akiknek erről negatív véleménye lesz. Mégis mit vártál, a több millió gazdátlan kóborkutya országában?! Ahol a hozzád hasonló idióták miatt éheznek, kínlódnak, szenvednek láncon ártatlan kutyák?! Tapsot, dícséretet? Hát... azt nem fogsz kapni.

Vizsla fronton nem vagyok annyira ott, de mondok egy másik fajtát.

Mudi

Szétszaporítják, nem szelektálják, ezért elterjedt. Hogy ideggyenge ugatós hiperaktív. Hát nem az! A rendes mudi nem! A fajtajellegű szétszapizott keverék, az igen, egy genetikai hulladék valójában. Így teszik tönkre a fajtákat és a hírnevüket a magadfajta hibbantak.

És igen, ha nincs tk (márpedig ahogy én itt olvasom a megnyilvánulásaid tuti nincs), akkor keverékek már a jelenlegi vizsláid is, a mostani almon pedig szépen ki is ütközött ez.

2020. jún. 29. 10:40
 16/35 A kérdező kommentje:
A vizsláim fajtatiszták, van törzskönyvük, és mint azt korabban már említettem van mindegyik kölyöknek gazdája, szóval nem kell játszani a szentet, és nem kell kioktatni. Nem vagyok állatkínzó, nem dobom ki őket az utcára, sőt nem is ölöm meg őket. De nyilván te/ti jobban tudjátok, mert már a kérdésemből leszűrtétek, hogy vagy vízbe fojtom őket, vagy éppen kiteszem őket az utcára. De értem én, ha egyes emberek nem ítélkeznének mások felett (hozzáteszem úgy, hogy azt se tudják kiről van szó), akkor még a végén hasznos dolgokkal kellene foglalkozniuk. Csak irigyelni tudlak titeket, hogy ennyi időtök van szájkaratézni a neten. Ha nekem fele ennyi lenne...
2020. jún. 29. 15:33
 17/35 A kérdező kommentje:
De érdekelne az álláspontod #15. Érdekes hogy engem teszel felelőssé, azért, mert sok a kóbor állat. Ha az én hibám akkor a te hibád is ugyanúgy. Elvégre nem dobom ki őket az utcára, és szerető gazdihoz kerül mindegyik. Szerintem akkor lenne az en hibám, ha az utcára kerülnének a kölykök, de mivel erre még nem volt példa, nem értem hogy veszed a bátorságot, hogy ilyenekkel vádolj. Tehát, ha felelős vagyok érte, úgy hogy egy állat se kerül rossz helyre, akkor ennyi erővel te is az vagy, sőt mindenki. Nem értem a logikádat. Először bizonyosodj meg róla, hogy az érved helytálló-e, és csak azután kezdj bele a betűharcos hadműveletedbe.
2020. jún. 29. 15:41
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Melyik kennel a tiéd? A fekete kiskutyák biztos, hogy nem fajtatiszták.

Egy DNS vizsgálatot azért csinálhatnál a kölyköknek.

2020. jún. 29. 16:09
 19/35 A kérdező kommentje:
Szerintem se fajtatiszták, jobban utána néztem, és olvastam, hogy keverék. Tehát az apa egy másik kutya. De szerencsére a fekete kutyákat jobban akarják, mert a jövőbeni gazdik szerint szép.
2020. jún. 29. 16:17
 20/35 anonim ***** válasza:
82%
Keverék kutyáért viszont etikátlan pénzt kérned, remélem, ezt tudod.
2020. jún. 29. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!