Milyen fekete színü kutyafajták vannak?
Pl.: Újfundlandi, labrador, fekete terrier
De remélem nem csak szín alapján választasz kutyát.
Majompincs, fekete törpe snaci,
Közèp snaci, puli, mudi, labrador,
Òriás snaci, orosz fekete terrier, feket nèmetjuci, nèmet dog, cane corso, ès nem elismert fajta az erdèlyi pásztorok ismerik: corb
Rengeteg különféle méretű, jellegű, igényű fekete kutya van.
Azon kívül, hogy fekete legyen, milyen kutyára gondolsz?
Ez kb. olyan, mintha azt kérdeznéd: "Kocsit szeretnék, milyen fekete színűek vannak?" (jó, át lehet festeni, de érted)
- Mennyi rá a keret? (egy fajtatiszta kutya 100.000-nél kezdődik, és kb. 15 évig él, ezalatt minden nap etetni kell, vinni kell oltásra, ha baleset történik azt is ki kell fizetni, és vannak a kis kiadások pl. kutyatál, játék, ágy)
- Mennyi időd van foglalkozni vele?
- Mennyire vagy szigorú? Nagymamám padlócirkálója például egész ebéd alatt a lába körül köröz (hozzám nem is mer jönni, amíg eszem) míg az én kutyám arrébb megy és lefekszik, nem kunyerál.
Puli, mudi? Ezeket miért nem írja senki?
Kicsit szomorú, hogy rengeteg csodálatos magyar fajtánk van, de senkit nem érdekel.
Nagyon szepen koszonom a rendes válaszadoknak!
Nem nektek kell kerdeseket feltenni hanem nekem. Nem szin alapjan valasztok csak erdekel. És nemmondod h egy kutya pénz meg ido...szeretett magyar vizslam fel eve ment el. Most jutottam oda h uj társat vegyek. Szoval nem kioktatni hanem valaszolni.
udv: plüss gazdi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!