Fekete yorki? Létezik?
Mit gondoltok erről?
Tudom mindegyik túl tenyésztett és ismerösöm szerint már alig van "igazi" mert mini alapból nem is létezik stb.
De ez a kiskutya teljesen fekete a lábainál és a hasán barnás enyhén (2cm).
Tudom bolond kérdés de mit gondoltok erről?
Most akkor ő yorkshire terrier vagy mi? Állítólag fajtiszta,a szülei és tesói mind rendes színűek.
Előre is köszönöm!
Fontos lenne mert nem szeretnék egy génhibás,esetleg hiperaktív kis kutyust.:)
6 hetes a picike.
Állítólag a szülők törzskönyvezettek.Úgy értem ezt az állítolagot,hogy még nem találkoztuk csak képen láttam.
Még pici még a mamával van így majd ha elvisszük akkor járok utána,de ugye tolakodó nem lehetek hogy oda tolom a képem hogy na hol a törzskönyv stb.:D
Köszönöm szépen a hasznos és gyors választ!
Ő nem törzskönyvezett de nem is ez,nem láttam még fekete yorkit.Na hátha majd most.
A döntés még mindig itt van.:(
Nem vagyok szakértő,de ahogy nézegettem a képeket,az elején mindegyik ilyen csak aztán kivilágosodik:/
Egyébként nekem is yorkim volt,csak 4 hónaposan került hozzánk,úgyhogy sajnos arról fogalmam sincs,hogy hogy nézhetett ki 6 hetesen:D
Amúgy te minit vagy közepes méretűt szeretnél?:)
Az nem tolakodás ha elkéred a szülők törzskönyvét. A hátulját is nézd meg, hogy van e rajta TENYÉSZTHETŐ bélyegző. Biztosra meg csak akkor tudnál menni, ha a chipet is leolvasnád.
Esetleg felhívhatod a fajta klubot és ott érdeklődhetsz, hogy miként is kellene kinézni egy ilyen fajta kiskutyának. Utólag már késő, a vásárlás előtt kell információt gyűjteni és utána járni mindennek.
Nincs fekete yorki, viszont kiskorban még mindegyiknek sötét a színe, később fog világosodni.
Akkor fajtatiszta, ha törzskönyvezve van. Ha nincs, akkor lutri az egész.
Jobb lenne, a tenyésztőtől vennél kutyát, ott nem érhet meglepetés, legalább az biztos, hogy fajtatiszta, törzskönyvezett kölyköt kapsz a pénzedért.
A yorki mivel terrier, eleve elég aktív kutya, nem kanapédísz.
Köszönöm mindenkinek a bő választ! Mindenkinek ment a zöld!
Ahogy linkeltétek igen ilyen teljesen fekete a pici,de neki a pofikája sem barna ez lepett meg.
Mindenképp megnézem a törzskönyvet és utána járok még de annyira aranyos.:)
Amúgy a színt úgy értettem,nem hogy színhibás fajtatiszta állatkákra hanem ha nem fajtatiszta és keverék akkor kaphatok egy génhibás/hiperaktív stb.egyedet amilyet nem szeretnék semmiképp!
Aki segítene nekem szívesen kérem írjon és küldök a kutyusról képet,legalább ne másszak át fél magyarországon ha még sem őt hoznánk el.
Köszöszöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!