Örökbefogadott kutyát beadnád panzióba?
Figyelt kérdés
Nem így terveztük, mégis befogadtunk egy kutyát. Viszont nyárra már le van foglalva a szállás, ahová nem jöhet kutya (szálloda). Van egy jó panzió, beszoktatnánk előtte a kutyát, vajon egy hetet kibír így? Most úgy követ bennünket, mint az árnyék, mindig ott van, ahol mi.2020. jún. 26. 14:33
11/16 anonim válasza:
Keressetek olyan panziót, ahol nem kennelekben tartják a kutyákat, hanem egy nagy udvaron lehet a többiekkel (ez persze csak akkor működik, ha a kutyád jól szocializált), a panzióztató pedig egész nap tesz-vesz körülöttük. Vannak helyek, ahol még a házba is bemehet a kutya és direkt kis létszámmal foglalkoznak. Ha sikerül egy ilyet találni, lehet, hogy egyáltalán nem is fogja megviselni a távollétetek.
12/16 anonim válasza:
miért lettem lepontozva? én tanácsoltam, hogy kellene 1-2 próbaéjszaka. a kutyának igenis tudnia kell, hogy vissza fognak menni érte..
Én is hagytam már hiperszuper kutyabarát helyen, szerető, gondoskodó kezekben, mégis meg volt makkanva egy hét után, amikor mentem érte.
13/16 anonim válasza:
Elozo kutyam belebetegedett,hogy nelkule mentem nyaralni es anyamnal hagytam. Vitte futni minden nap,lefoglalta,de a lelkevel nem tudott mit tenni. Azota meghalt szegeny. Megfogadtam,h minden nyaralasomra viszem a mostani kutyam. Az elozovel is voltunk sokazor vonattal Olaszorszagban,Bulgariaban es Horvatorszagban. Tetszett neki,semmiben nem tett kart,pedig strandolasra fonn hagytuk az apartmanban.
14/16 anonim válasza:
Az én mentettem jól elvolt a szüleimmel, amikor nem tudtam valahova vinni, panzióba is olyan helyre adnám, akikkel jól érzi magát, ő nem depizik az egyedülléttől, tudja, hogy a gazdi visszajön érte.
15/16 anonim válasza:
Ahol nyaraltok, ott nincs kutya panzió? Együtt utaznátok és csak estére kellene beadni úgy. Reggel meg már találkoznátok is.
16/16 anonim válasza:
Szallodafoglalast meg siman lemodhatjatok es ujratervezgetitek a nyarat a kutyaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!