Mit tegyek ha nem alszik éjszaka a kutyám?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni van egy 10 hetes kiskutyám. 2 hete hoztuk el és hát az elején gondoltam biztos azért kel fel ennyiszer éjszaka, mert hiányzik az anyukája,de sajnos nem így lett. Kb minden éjszaka felkel vagy 2szer vagy 3szor és soha nem aludja túl az éjszakát. Már próbáltam a fürdőbe tenni, hogy aludjon ott de annyira sírt, hogy nem tudtam ott hagyni , azt is próbáltam, hogy egy külön kis helyet csináltam neki el kerítve de azt is hiába, mert ott is el kezdett sírni és kénytelen voltam ki engedni. Azért szerettük volna elkerítni, hogy éjszaka aludjon meg még vannak gondok a szobatisztasággal is. Az alvást meg lehet valahogy oldani, hogy aludjon? Vagy az ilyen kiskutyáknàl így szokott lenni? Vagy ha meg lehet oldani hogyan? Ja és mikor felkel egyszerűen nem hajlandó kb 1 óráig visszaaludni. Nagyon fontos lenne egy kis segítség!
Elnézést kérek a helyesírási/fogalmazási hibákért!
Ezt nem mondod komolyan, hogy arra hivatkozol, hogy vizes a fű?? Hát képzeld el sokszor vizes lesz, sőt sár is lesz, homok meg főleg.
Én lakásban élek a kutyámmal, ráadásul az ágyunkban alszik, de olyan nincs hogy azért nem viszem ki, mert VIZES A FŰ, oo te jó ég.
Gondolom mind a három kutyát viszed minden nap legalább egyszer sétálni is. (Persze a kicsit csak azután, hogy meg vannak az oltásai.)
Ha vizes a fű töröld meg a lábát, ha kell mosd le neki sima vízzel, és utána töröld meg.
Agyilag is fáraszd le mielőtt este elalszik.
Az első hónapban nálunk is sok ágyra pisi előfordult sajnos, mi a lepedő alá törülközőket raktunk, hogy védjük a matracot a legalább (lehet kapni egyébként direkt vízálló matracvédő lepedőt is), a lepedőt pedig értelemszerűen folyamatosan cseréltük. Természetesen amikor ilyet csinált leszidtuk, de mivel a kutyának is az a normális, hogy nem oda pisil-kakil ahol alszik, ezért szerencsére elég hamar leszokott erről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!