Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha nem alszik...

Mit tegyek ha nem alszik éjszaka a kutyám?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni van egy 10 hetes kiskutyám. 2 hete hoztuk el és hát az elején gondoltam biztos azért kel fel ennyiszer éjszaka, mert hiányzik az anyukája,de sajnos nem így lett. Kb minden éjszaka felkel vagy 2szer vagy 3szor és soha nem aludja túl az éjszakát. Már próbáltam a fürdőbe tenni, hogy aludjon ott de annyira sírt, hogy nem tudtam ott hagyni , azt is próbáltam, hogy egy külön kis helyet csináltam neki el kerítve de azt is hiába, mert ott is el kezdett sírni és kénytelen voltam ki engedni. Azért szerettük volna elkerítni, hogy éjszaka aludjon meg még vannak gondok a szobatisztasággal is. Az alvást meg lehet valahogy oldani, hogy aludjon? Vagy az ilyen kiskutyáknàl így szokott lenni? Vagy ha meg lehet oldani hogyan? Ja és mikor felkel egyszerűen nem hajlandó kb 1 óráig visszaaludni. Nagyon fontos lenne egy kis segítség!

Elnézést kérek a helyesírási/fogalmazási hibákért!

2020. jún. 22. 01:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Jobban le kell fárasztani este szerintem, és egy szobakennelt szerezzetek be, és tegyétek egy nyugodt, csendes helyre, ott legyen éjszaka, ha kell, le is takarhatjátok, hogy fény ne zavarja. De fokozatosan kell oda is beszoktatni.
2020. jún. 22. 12:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem mondod komolyan, hogy arra hivatkozol, hogy vizes a fű?? Hát képzeld el sokszor vizes lesz, sőt sár is lesz, homok meg főleg.

Én lakásban élek a kutyámmal, ráadásul az ágyunkban alszik, de olyan nincs hogy azért nem viszem ki, mert VIZES A FŰ, oo te jó ég.

Gondolom mind a három kutyát viszed minden nap legalább egyszer sétálni is. (Persze a kicsit csak azután, hogy meg vannak az oltásai.)

Ha vizes a fű töröld meg a lábát, ha kell mosd le neki sima vízzel, és utána töröld meg.

Agyilag is fáraszd le mielőtt este elalszik.

Az első hónapban nálunk is sok ágyra pisi előfordult sajnos, mi a lepedő alá törülközőket raktunk, hogy védjük a matracot a legalább (lehet kapni egyébként direkt vízálló matracvédő lepedőt is), a lepedőt pedig értelemszerűen folyamatosan cseréltük. Természetesen amikor ilyet csinált leszidtuk, de mivel a kutyának is az a normális, hogy nem oda pisil-kakil ahol alszik, ezért szerencsére elég hamar leszokott erről.

2020. jún. 22. 17:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem arra értettem hogy sose viszem le a fűbe/ki az udvarra sőt mikor én lenn vagyok a konyhába akkor a kicsit előre engedem a nagyok pedig maradnak hátul (két részes az udvarunk) csak azért éjszakára mégse hagynám egyedül az udvaron de ahogy láttam most nappal oda az el kerített részébe hagytam aludni egésznap és nem volt sem hiszti sem semmi mikor ki vettem akkor jött és játszott mostmár remélem éjszaka is így lesz.
2020. jún. 22. 17:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!