Kutyaiskolát szeretnék nyitni milyen engedélyek kellenek hozzá? Ha van szomszéd, kell tőle beleegyezés?
"Amúgy minek? Van egy csomó, meg ki fogja odavinni az ebet, pont hozzád?"
Fogalmam sincs, hogy a kérdező hova, milyen feltételekkel, milyen üzleti érzékkel, szaktudással és marketinggel akar nekiállni a dolognak, illetve mennyire vizsgálódott kereslet/kínálat viszonylatában.
Mindenesetre az 1-es hozzászólás nagyszerűen mutatja, hogy az alkalmazottak miért maradnak alkalmazottak.
(Amikor az 1. éttermem nyitottam Sárváron, jöttek az "érvek": "hogyha jól menne, csinálnák maguk, nem adnák ki", "minek még egy étterem, van 1000", "minden hotel all inclusive lesz lassan, egy vendég sem megy majd külső étterembe", "aki eszik, az a fürdő területén eszik", stb.
Azóta az enyém az ingatlan, valamint üzemeltetek még 2 fix és 1 szezonális helyet.
Aki sárvári és vendéglátós berkekben otthonosan mozog, annak el is árultam magam.)
Plusz oktató(k) akkor kellenek majd, ha kinőtte magát a dolog, nem 4 oktatóval kell elindulni.
Marketinges? Jól nézne ki, ha minden mikrocég marketingest alkalmazna...
Könyvelő? Nem alkalmazottként, hanem havi 20-ért...
Informatikus?! Egyszer megcsinálják a weboldalt. Emailt, fb-t, instát csak tud kezelni a kérdező, ha ide írt...
Esélyed nem lesz, ha tapasztalat nélkül akarsz belemenni. Lenyomnak a "nagyok", mert erős a konkurencia.
Először menj el valahova tanulni, aztán oktatni, és utána tudsz önállósodni.
Nekem rohadekok a szomszedok.
Most ujitunk fel.
Nagy ures teret hagyok a nappalimban.
Oda johetnel kutyaiskolat tartani. Legalabb Szivnanak.
Keress privatban,ha erdekel. (nekem is van kutyam ,de az nem eleg ....)
6/6 vagyok.
Lehetoleg minel hangosabban ugato kutyak kellenek.
Ha belvarosi lakasban tartod a sulit,a haz szmsze szerinti idoben legyen. Nalunk 8 vagy 10-ig van este.
Ne mondd ott senkinek,h kutyasuli. Egyszeruen a barataid atjonnek es kesz. Arra nincs szabaly.
!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!