Miért szereted az Angol Cocker Spánielt?
Nekm van egy 4 éves Angol Cocker spánielem.Nagyon megszerettem a fajtát,a jövőben tenyészteni is szeretném.
Elkápráztat az inteligenciája,az hogy olyan emberiesen viselkedik.És az a sok színváltozat!Neked mi tetszik benne?
Igen,értem.Csak az elsőbe úgy írtál róluk mint egy szaros rongyról:(
de mindenkit üdvözlök a spániel rajongók körében:)

Nagyon örülök,hogy ennyien rajonganak a fajtáért!
Aki Pécsen vagy környékén lakik (de aki meszebb és megtudja oldani az utazást),azokkal szívesen kirándulnák,kutyástul!!!!!
Lenne egy spániel találkozó:)aki benne van írjon!
Üdv.:Mária

Ez a kérdés olyanokhoz szólt,akik szeretik.És ezért az a kérdés,hogy miért.Nem gondoltam,hogy olyan is ír aki nem szereti,hisz a kérdés nem nekik szól.
Szerintem a privát megoldás sokkal jobb,mert így egyikünk se kerül kínos helyzetbe,mások előtt.Szóval aki még hozzá tenen valamit,kérem privátban oldjuk meg!
Előre is köszönöm!

:$
kicsit tényleg túlreagáltam...:(:)

aki azt mondta h ki mondta h szeretem : elég köcsög csak úgy ezt halkan megjegyzem. ez aztán tanács -.- ha nem szereted ezt a fajt nem kell hozzáfűzni semmit sem.
én könyvnem láttam meg aztán tv-be aztán meg is lett a spánielem az tetszett benn hogy amilyen kis-közepes méretű nagyon nagy energia van benne és e mellett játékos okos könnyen tanítható. szép szőre amit naponta fésülni gondozni kell meg a füle és a feje olyan aranyos :D nekem minden színben tetszik barna-fehér csoki színű az nagyon szép és a fekete-fehér is fehér-barna...stb. társas kedvelő kedves és kíváncsi mindenre:D meg a bokros nagy füves helyeket szereti xd nekem úgy ahogy van tetszik lényegében ennyi de nekem is tudtok tanácsot adni ? nekem is van1 kérdésem de még mindig 0 a válasz :/ a kérdés így van : van 2 angol cocker spánielem és szeretném a lakásban tartani őket de a szüleim nem engedik.....
légyszi nekem is segítsetek!!!(:
Szia!
Örülök,hogy így rajongsz a fajtáért!
Mennyi idősek?A szüleidnek mi a kifogása arra,hogy nem tarthatod bent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!