Szereted a csivavát?
Figyelt kérdés
Milyen színű hány éves és milyen nemű a csivavád? :)2011. okt. 2. 19:48
2/14 anonim válasza:
Nekem nincsen csivavám. Nekem a hosszú szőrű változat tetszik a legjobban. De a csivava keverék még jobban. Vagy nem tudiom halottál már a csiviniről? Na az nagyon tetszik.
3/14 anonim válasza:
Nem, nincs csivavám, semmilyen kutyám nincs, de ha lesz, akkor is nagytestű
4/14 anonim válasza:
Ha finoman és nőiesen akarok fogalmazni akkor: rühellem mint a szart. Borzalmas. Hogy tenyészthettek ki anno egy ilyen "kutyát" ?
5/14 anonim válasza:
Hát nem szeretem max a keverékeit amin nem a csivava látszik. Szerintem csak arra vár hogy mikor tud megölni. olyan nagy kigúvatt szemei vannak.
7/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos de én a nagytestű kutyákat jobban szeretem!
De tesómnak kedvence a csivava! :)
8/14 anonim válasza:
Én szeretem:) De nem az elkényeztetett kis táskadíszeket, hanem a szocializált más kutyákkal ellévő csivavákat!
9/14 anonim válasza:
nem, nem szeretem. egyik barátnőmnek van, de iszonyat. ha kell ha nem ugat, ha olyan kedve van ok nélkül morog az emberre, és képes a saját gazdáját is megharapni.
10/14 anonim válasza:
Én minden kutyust nagyon szeretek, de a csivava nem tartozik a kedvenceim közé. De azért persze aranyos, de én nem tartanék csivavát:-) Egyébként a hosszú szőrű jobban tetszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!