IDC longwalk hám idős kutyának?
10.születésnapjára keresek neki ajándékot, és ez elég jól hangzik, hogy ízületkímélő stb
Illetve a színben nem tudok választani, hogy magyar vizslához a fekete/ piros passzolna jobban? (Szuka)
Szerintem egy átlagos Y hám sokkal jobb lenne.
Ez lehet izületvédő de lefogja a kutya vállait elöl ami egy nehezebben közlekedő idős kutyánál nem hiszem hogy kényelmes lenne, bár egy fiatal kutyának se a legjobb.
Amelyik hám a kutya mellkasán vastag vagy vízszíntesen helyezkedik el az a hám lefogja a vállait. Nem tud teljesen előrelépni hanem kisebbeket tud csak lépni mert a hám nem engedi a vállizületeit rendesen mozogni. Vissza fogja a kutyát.
Látom hogy ez a hám ilyen nyúlós, de attól a kutyának hogy lépni tudjon megkell nyújtani ami sokkal nagyobb terhelés.
Egy nyakörv pl. sehol nem gátolja a kutyát vagy egy Y hám is jobb kert abban tud lépni rendesen.
3-szerintem te nem tudod melyik hámra vonatkozik a kérdés. A longwalk hámjuk egyáltalán nem fogja le a vállait.
Szerintem jó ajándék lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!