Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mely kutyafajtákat nem ajánljá...

Mely kutyafajtákat nem ajánljátok egyáltalán kezdőknek, és miért?

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi, ki mit ajánl, hanem mit nem és milyen indokkal.

2020. jún. 6. 15:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát én pl a huskyt nem ajánlom. Nekem huskym van és szeretem, imádom, soha nem válnék meg tőle de kevés embernek való. Nyilvánvaló okokból.
2020. jún. 7. 12:25
 22/22 anonim ***** válasza:
83%
Én az erős izomzatú, makacs jellemű, közepes és nagytestű kutyákat nem ajánlanám kezdőknek, ugyanis őket ha elrontja valaki, a saját gazdájukra is veszélyesek lehetnek. Nem igazán írnék fajtát, mert több fajta is belepasszol ebbe. Igazából hozzájuk az sem mindegy, hogy milyen kutyás tapasztalattal rendelkezik valaki, mert aki mondjuk sorozatosan elrontott több csivavát is, annak hiába volt már több kutyája, nem bíznék rá egy ilyen típusú kutyát, mert a póráz végén acsarkodó csivavát még könnyen visszafogja, de egy masszívabbat már lehet, hogy nem tud megállítani.
2020. jún. 8. 12:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!