Hogyan győzzem meg a szüleimet hogy legyen egy JRT-m?
Figyelt kérdés
Pár ötlet kéne powerpoint, word vagy valami azon belül is mit. (Pl.:powerpoint, a kutya fontossága az életemben stb...)
köszönöm előre is az ötleteket. 😊😊😉😚
2020. jún. 1. 19:10
1/18 anonim válasza:
Attól függ, miért nem engedik meg a szüleid? Nem mindegy, hogy miért nem engedik.
2/18 A kérdező kommentje:
IDK
2020. jún. 1. 19:14
3/18 anonim válasza:
Ha ez azt jelenti, hogy "I don't know", akkor először kérdezd meg...
Azt nem tudom, hogy mi a JRT.
4/18 anonim válasza:
Dehogynem tudod, gyerek!
Panelban laktok, nincs rá pénzetek és a tesódnam van két kutyája, foglalkozz azzal. Na, uncsi a harmadik kérdés ugyanarról...
5/18 A kérdező kommentje:
mindig mondok a kutyákról CSAK jót, de ők meg se hallják mindig CSAK a rossz oldalát nézik. Egyszer apát már sikerült rábeszélnem, de anya lebeszélte róla.
2020. jún. 1. 19:17
6/18 A kérdező kommentje:
"Panelban laktok","a tesódnam van két kutyája" honnan tudod??
2020. jún. 1. 19:20
7/18 anonim válasza:
Osztálytársad voltam, írj privi ott dumálunk o.o
8/18 anonim válasza:
Onnan, hogy ez a harmadik kérdés, amit kiírsz.
9/18 anonim válasza:
Onnan, hogy minden egyes nap kiírod ezt... azt is tudom, hogy a 6. laktot... es mar uncsiiiiiiii!!!
10/18 A kérdező kommentje:
"Osztálytársad voltam, írj privi ott dumálunk o.o" he? mikor? hanyadikban? és eggyátalán honnan tudod h ki vok?
"Onnan, hogy ez a harmadik kérdés, amit kiírsz." és ezt honnan tudod h 3. kérdésem??😮🤔🤨😱😰😨
2020. jún. 1. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!