Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyakozmetikusnak ez milyen...

Kutyakozmetikusnak ez milyen hozzáállás?

Figyelt kérdés

Egy kutyakozmetika honlapjáról van az idézet:

"nem vagyunk kötelesek minden esetben elvállalni az adott kutyát, hiába van időpontja! Ugyanis vannak olyan "extrém" helyzetek, amikor a kutya olyan mértékben el van hanyagolva, hogy saját ürüléke bele van tapadva a szőrébe. Ilyen esetben a gazdit kérjük meg, hogy távolítsa el, vagy sajnos nem tudjuk vállalni a kozmetikázását!

És jogos lehet a kérdés, hogy: "Nem azért vannak itt, hogy kicsinosítgassák a kutyámat?" De pontosan azért, nem pedig, hogy egyéb fent említett tevékenységeket elvégezzünk!"

Ők is írják a honlap kezdőlapján hogy a kutyakozmetika elsősorban higiéniai feladat.

Inkább elhivatottnak kéne lenniük és kivakarni a kakiból azt a szegény kutyust, nem ő tehet róla és azért ment kutyakozmetikusnak mert szereti a kutyákat nem? Nehogy letörjön a körme, csak ápolt kutyát hajlandó nyírni?

Sose voltam még kutyakozmetikusnál, magam ápolom a kutyáimat, de gondolkozom rajta hogy az leszek és honlapokat nézegetve bukkantam erre, amúgy is több ilyesmi áll még az oldalon, ami meglepett.

2010. júl. 29. 20:11
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Az én kutyámnak elég szőrös a fenék része és próbálom kordában tartani, hogy ne legyen folyton kakis. De így is mindig az, és egyszerűen nem tudom sosem rendesen lemosni és levágni ott a szőrt. Kozmetikusnál még nem voltunk vele, de néha majdnem feladom, mert annyira nem bírja a kutyusunk ha ott nyírom, hogy gondolom egy szakember jobban megtudná oldani. De így, hogy olvasom, hogy a kozmetikusok nem nyírnak olyan kutyát akinek a végbele körül kakás a szőr...maradok az én módszeremnél.
2010. aug. 30. 22:08
 22/22 anonim ***** válasza:

Ez kb olyan, mintha valaki totál mosdatlanul menne nőgyógyászhoz, aztán felháborodna, ha az hazaküldené fürödni.

Vagy ha rühös fejjel menne fodrászhoz.

Vagy bőrbetegséggel kozmetikushoz.

Azért akik a szolgáltató szektorban vannak, még nem alsóbbrendű, "csak arra való" népek! Udvariasság és alapvető igényesség is léteznek!

2011. márc. 2. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!