Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 14 évesen már volt kutyátok?...

14 évesen már volt kutyátok? Ha igen akkor milyen? Szülők miben segítettek? (pl.fürdetés, sétáltatás). Mind2 szülő szerette vagy csak az egyik? Ha csak az egyik, akkor a másik hogy viszonyult hozzá?

Figyelt kérdés

2020. máj. 17. 17:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen kaptam meg az első Német Juhászomat. A 7. év végi 4-es átlagú bizonyítvány volt a feltétele.

Még fiatal voltam, így az etetésében kaptam segítséget, mindkét szülőm szerette, édesapám volt a kutyánál szeretetben/falkában a második. A nevelése, sétáltatása, fürdetése, fésülése az én feladatom volt, meg sem kaptam volna másképpen.

2020. máj. 18. 13:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt, ennek két oka van, az egyik, hogy a szüleim nem akartak lakásba kutyát, a másik, hogy amikor anyám kicsi volt, akkor volt egy kutyájuk, akihez anyám nagyon ragaszkodott, és azt a kutyát megmérgezte a szomszéd, amiért a nagyszüleim felelőtlenül hagyták a kutyát szomszédolni, anyámnak az a kutya volt A KUTYA. Felnőttként lett kutyám, saját lakásomban, most hozzám járnak kutyázni, nem zavarja őket, hogy lakásban tartom, vigyáznak rá, ha kell, de saját kutyát továbbra sem akarnak.
2020. máj. 19. 22:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Palotapincsit kaptam 12. szülinapomra. Még mindig velem van. Anyámmal meg mamámmal sétáltattuk, majd én vittem egyedül. Én adtam neki enni és pl furdettem.

Nagyon okos kutya, mindenhova vittem magammal, még mindig mellettem van 🤗, pedig 27 éves vagyok.

Van most egy Német juhászkutyám is.

2020. máj. 20. 00:35
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
14 évesen vettem egy saját kutyát tenyésztőtől és vettem még neki ágyat fésüt meg az alap kutyás cuccokat. Orvosi költségbe anyáék is beleszáltak de az ivartalanítatását is én fizettem. Fürdettem sátáltattam és 1,5 éves korában elkezdtünk agilityzni is. Nagyszerű kutya volt, egy igazi energiabomba. Még mindig velünk van de már csak a nyugdíjas éveit tölti. Egész életében szinte egészséges volt. Már nem annyira mozgékony de magától is sétál jobra balra.
2020. máj. 20. 01:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Egy spániel. 7 évesen "kaptam", nyilván családi kutya volt, egy kisgyerek nem tud felelősséget vállani egy állatért. Sokat sétáltunk együtt az évek során, de persze voltak hetek amikor könyörögni kellett hogy vigyem el. Nyilván egy tizen 4-5-6 éves kamasznak minden jobb mint egy kutyasétáltatás. :) Az egész család nagyon szerette, sajnos 3 éve már nincs közöttünk.
2020. máj. 20. 11:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Volt, 13 évesen kaptam, most is itt alszik mellettem :) Már 10 éves az öregfiú. Nekem eleinte csak az éjjeli sírásnál segítettek és az anyagi dolgokat ōk intézték. Másban nem segítettek, hiszen én szerettem volna, az én kutyám. De nem is baj, mert ōk egyáltalán nem tudtak ráérezni a kutyanevelésre, nem is akartak szabályokat bevezetni. Én neveltem fel, etettem, itattam picike korától. Én fürdettem, szárítottam és fésültem (amikor nem a kozmetikus). Sétálni is én vittem, tanítottam fegyelemre, trükkökre. Eleinte cukinak tartották, de nem kedvelték késōbb a szüleim, anyám alig várta, hogy megszabaduljon tōle, gyorsan el is költöztem a kutyussal. Mondjuk az én szüleim borzalmas emberek alapvetōen, bántották is a kutyát párszor, az öcsém is.

Nagyon összenōttünk a kutyámmal, elválaszthatatlanok lettünk, jobb is, hogy senki nem akart besegíteni.

A szüleim persze mindenkinek azt mondták, hogy én kisírtam a kutyát és sz*rok rá és mindent ōk csinálnak helyettem...

2020. máj. 20. 11:26
 17/19 anonim ***** válasza:

7 éves korom óta berni pásztort tartanak a szüleim. Nem miattunk, apának tetszett meg a fajta. Ő kutyás(abb mert felelős állattartás terén azért lenne mit fejlődnie) ő eteti sétáltatja simogatja. Anya egyik kutyával se foglalkozott szerinte jobb lenne akármelyik (levágható) haszonállat. Csak azt "szerette" amelyik csak feküdt a lábánál ha kiült a teraszra.

Sose akartak vele felelősségre tanítani és nem nekünk kellett gondoznunk. Mindegyik apa kutyája volt. Azért kaki szedésre megkértek néha.

2020. máj. 20. 13:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Volt, csak pénzben segítettek oltás, kaja,

Minden mást én csináltam.

2020. máj. 20. 15:18
 19/19 anonim ***** válasza:
en 8 evesen kaptam az elso kutyam,en tanitottam setaltattam fordettem,joforman semmibe se segitettek,egyepkent a kutyi vizsla kopo keverek volt.Mostani kutyam akit 12 evesen kaptam egyheten egyszer ad anyam neki konzervet,es joforman cak en foglalkozok vele es tanitom.
2020. máj. 20. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!