Hogyan kerjem meg a szuleimet hogy legyen kutyam?
Ha megint apád "kisajátítja", annak semmi értelme.
Nem tudom hány éves vagy, de szerintem foglalkozz a mostanival ahogyan tudsz és majd ha elköltözöl lehet sajátod.
Egyébként nem értem, most akkor Te kaptál már egy kutyát és kizárólag apád foglalkozik vele? Milyen fajta? Miért nem a család közösen gondozza.
Nálunk is a kistesóm kérte a kutyát, de egyértelmű volt, hogy nem terheljük rá az egész felelősséget, hanem családi kutya lesz. Napi 3x levisszük, mi panelban lakunk, reggel anyum, mert ő kel a legkorábban, a kutya őt nyúzza, suli után tesóm leviszi a parkba, játszik vele, este meg én megyek le vele. Etetni is, ott vagyok, én kimérem, a tesóm adja neki. De mi is adunk neki jutit vagy ilyesmi, tehát nem kizárólagosan egy vkié, akárki kérte.
Ebből egyébként gond is lehetne, ha csak egyvkire hallgat a kutya a családban. Ha vendég jön és apu nincs otthon hogyan állítjátok le, ha őrjöngeni kezd? stb ..
"tudom mi az hogy felelosseg tudom mi az hogy gondozni egy allatot mar volt macskam tengerimalacom nyulam madaram"
Érdekelne, hogy mi lett az állataiddal, mivel gondolom még gyerek vagy és mindegyik faj tovább él 1-2 évnél...
A papagájok társas lények, kizárólag párban tarthatók, egyedül tartva állatkínzásnak minősül!
Inkább a jelenlegi állatokra koncentrálj, mert ha a papagáj tartás alapszabályát nem tudod, akkor ott még lehet gond az állatok tartásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!