Hogyan kerjem meg a szuleimet hogy legyen kutyam?
Én papagájt nem tartanék mert nem tudok neki megfelelő környezetet biztosítani.Pedig nagyon tetszenek gyerekkorom óta.
Neked is ezt kell látnod egy kutyánál.
Kamu!
Ha mégsem, a kutyával cseszel ki és a többi állattal. Nem lesz rá elég időd. Tudod milyen egy kutya, akivel nem foglalkoznak eleget? Gyerek vagy! Nem leszel falkavezér a szemében és ugyanúgy hisztizni fogsz egy másik állatért.
Fura, nagyszüleimnél például egyértelműen nagyapám a főnök.
Ő "parancsol" nekem és a nagymamámnak.
Abszolút falkavezér :)
Mégis a kutya engem, az unokát imádja a legjobban. Ha ketten mondanánk neki ellentétes parancsot, 100% hogy az enyémet teljesíti.
Ha etetni, sétáltatni nem is hagy, játszanod biztosan szabad vele.
Játssz vele, tanítgasd, ápold, és téged is imádni fog.
Szerintem teljesen lényegtelen, hogy hány évesek az állataid, a magas életkor semmit nem jelent.
Az viszont nagyon sokat elmond a hozzáállásodról, hogy novemberben lesz a születésnapod és arra már szeretnéd is megkapni a kutyát. Nem elhamarkodott ez egy kicsit?
Aztán hogyan lesz időd és főleg pénzed ilyen sok állat mellett még egy tacskóra is?
"csak annyira szeretnék egy igazi legjobb barátot mert sajnos az iskolában sohase voltak és mosg sincsenek barátaim"
Egy állat sosem lesz a legjobb barátod. Ha magányos vagy és őt tekinted a legjobb barátodnak, akkor még magányosabb leszel, mert még jobban elhanyagolod az emberi kapcsolatokat, pedig azok nagyon is fontosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!