Hosszú szőrű kutyának hűtőmatrac?
Berni pásztor kutyám van, nagy bundájú, kettős szőrzetű fajta.
Nem fogjuk lenyírni a bundáját (ilyen szőrtípusú fajtáknak nem ajánlják amúgy se) mert nem bírná.
Viszont sokszor megyünk autóval, és hátra nen igazán megy a klíma, lehúzott ablakkal meg nem akarok száguldozni autópályán...
Tavaly nem volt gond, de mindig félek, hogy túlhevül. Nézegettem ezeket a hűtős-matracokat, nem drágák, és megbízható működésűek, de nem tudom van-e értelme hosszú szőrű bundásnak ilyet venni.
Plusz a kocsiban alatta lenne, nem tudna lemászni róla.
Ez így most jobb lenne neki, vagy csak túl aggódom?
A kutyasulit egyetlen ember vezeti, neki is ez a másodállása. Nem külön órára járunk, hanem csoportos foglalkozásra, amit nem kérhetek reggel 5-re, vagy este fél tízre.
Egyébként amúgy sem életszerű ez a "akkor utazunk, amikor a kutyának jó" mert ha reggel hűvösben elindulunk a tópartra, nem várunk ott este tízig, hogy megint kocsiba ülhessünk. De ez csak egy példa.
Na meg az állatorvosok is például 8-17 között dolgoznak, nyáron olyankor már rég dögmeleg van. Stb.
Nem ez volt a kérdés, hogy a kutyasulim jó-e vagy sem, ami egyébként is egyáltalán nem azon múlik, hogy körbeugrálnak-e engem, hanem az oktató munkájának a minőségén.
De én is szívesebben járnék 9-re suliba 8 helyett...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!