3 oltással már rövidebb sétákra mehet a kutya?
Sziasztok!
Két napja kapta meg a kölyök kutyánk a harmadik oltását (veszettség hiányzik még az oltások közül). Vihetem rövidebb távra sétálni? Olyan helyre természetesen ami nem rittyós és nincsenek kóbor kutyák. A környékünkön mindig nagy figyelmet fordítottak a környezet tisztaságára. ☺️ Plusz az összes kutya a környéken oltott. Vagy várjak még a veszettség oltásig?
LEMARADT!!!
:
Azért szeretném vinni amennyiben lehetséges, mert már elég nagy a mozgásigénye és szeretném ha szocializálódna
4:
Parvoja van és két kombi. A veszettséget kell még neki, úgy tudom. Legalábbis nekem azt mondták, hogy négy kell. Bár, valaki azt mondta csak hármat kap… Ezért kérdezem. Bocsi, nagyon béna vagyok még, első kutyám 😊
Az oltás beadása után a védettség, nem alakul ki azonnal, az még további két hét is lehet.
Viszont eddig sem volt hermetikusan elzárva mindentől, akár te is hazavihettél volna vírust, baktériumot.
Kutyák közé még nem vinném, de annak sem látom értelmét, hogy karanténban legyen még hetekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!