Egy domináns természetű kutyát meg lehet tanulni kezelni, vagy adottság kell hozzá?
Szapis?? Te nem vagy komplett! Tudod egyáltalán, mi az a szapi? Aki ketrecben tartja a kutyáit,meg disznóólban!
Ráadásul a magyar törzskönyves mudi állomány nagyon gyér!!
Az én kutyám juhászatból van, eredeti dolgozó mudi. A tenyészetes tápos kutya sosem lenne ilyen ösztönerős!
Szóval csak ne szidd a kutyám, nem tudod, mit beszélsz!
Nem hiába adták ki sokáig a B törzskönyvet mudikra. Mert jobb a juhászatos állomány, mint a papíros.
A tenyésztőnél csak a csigás szőr számít. A kutya meg egy ideggyenge roncs. Ez az igazság.
Utolsó, te teljesen el vagy tévedve. A kutyád szapis, mert se papírja, se szűrései, semmit sem lehet tudni, hogy kik a felmenők.
Ván nem egy munka mudi kennel, rengeteg tk-es mudival versenyeznek. És hihetetlen sok "juhásztól" származó ideggyenge, keverék, putris szapis kutya van. Igen, ösztön van bennük, csak se egészség, se idegrendszer nem párosul melléjük, arról nem is beszélve, hogy boldog-boldogtalannak árulják, ami miatt láncon, kert végében, agyonverve végzik. Mert ilyen helyről ilyen emberek vesznek kutyát. Mert a "felelős" szapi már pont leszarja, hogy mi lesz a tőle származó kutyákkal.
Hát az én kutyám csak akkor lát orvost, ha oltják...
Érdekes amúgy, voltam már a mudival kiállításon. Csak nézőként mentünk. Az egyik tenyésztő megdicsérte a kutyámat. Meg is kérdezte, melyik kennelből van. Szóval nagyon szép kutya.
De érdekes, csak addig érdeklődött a kutyám iránt, míg azt hitte, törzskönyves. :))))
Egy álszent banda az egész :) Tiszta vicc.
A kutyám 2 perc múlva is ugyanaz a kutya volt. Nem változott semmit :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!