Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya hangszál műtétről mi a...

Kutya hangszál műtétről mi a véleményetek? Csak én gondolom, hogy szörnyű?

Figyelt kérdés
Most volt az Aktívban szó róla. Szerintem szörnyű ilyet tenni egy kutyával. A kutya ugat, ezt el kell fogadni.
2010. júl. 28. 20:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Na, a 09. 06-tal megint csak nagyon egyet tudok érteni. Szerintem sokkal nagyobb állatkínzás egy kutyára elektromos nyakörvet tenni, mint egyszer elvágatni a hangszálait. Azt egész életében viselni kell. Minden egyes alkalommal, mikor kinyitja a száját, megrázza az áram. Ezzel szemben a hangszálműtét egyszeri alkalom, ami egyáltalán nem töri össze a lelkét. Láttam már ilyen kutyát, semmi lelki problémája nem volt miatta.

"Szerintem ha valaki kutyát vesz, számolnia kell azzal, hogy ugat. Ha nem tetszik neki, vegyen macskát."

Igen számol vele. És azt a gazdát, aki erre rászánja magát nem a saját nyugalma motiválja. Hanem mondjuk az, hogy esetleg a szomszédja nem toleráns. Mert azt, hogy egy kutya mennyire ugatós valójában, nem tudod meg, csak ha már ott van. És ha sikerül egy olyan kutyát beszerezni, aki többet mondja a magáét, a szomszéd meg nem tolerálja a dolgot, akkor te mit tennél? Ugatásgátló nyakörvet tennél rá? Ami árammal rázza meg? Vagy eltakarítanád a háztól, mint az emberek zöme? És ha igen, hová? Mert ugatós kutyát senki nem szívesen fogad be! Szerintem ezeknél a lehetőségeknél még mindig lényegesen jobb megoldás a hangszál műtét!

2010. júl. 29. 11:26
 22/22 Akiteki ***** válasza:

23:33

Honnan veszed ezt a marhaságot, hogy a kiállítási kutyákat plasztikai sebész rakja össze?

2010. júl. 29. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!