Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya hangszál műtétről mi a...

Kutya hangszál műtétről mi a véleményetek? Csak én gondolom, hogy szörnyű?

Figyelt kérdés
Most volt az Aktívban szó róla. Szerintem szörnyű ilyet tenni egy kutyával. A kutya ugat, ezt el kell fogadni.
2010. júl. 28. 20:42
1 2 3
 11/22 Akiteki ***** válasza:
79%

Van video?

Reggel felhívtak az aktívból, hogy tudnék-e olyan kutyát, akit bevinnének a műsorba mert hangszálműtéte volt.

Mondta a csajnak, hogy ez nálunk nem legális műtét, hanem állatkínzás, ha volna is olyan ismerősöm, aki csinált ilyet, nem fogom kiadni.

2010. júl. 28. 21:26
 12/22 anonim ***** válasza:
75%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:06

Na itt a pont!! Lehet, hogy nem tetszik, de vannak esetek, amikor ez az egyetlen módja, hogy a kutya a gazdájával maradhasson úgy, hogy közben nem mérgezik mondjuk meg.

2010. júl. 28. 21:33
 13/22 anonim ***** válasza:
74%

21:06 vagyok. Továbbá...

Nem kell minden szenzációhajhász tv műsornak és újságcikknek beugrani.Nem ördögtől való dolog a kutya hangszálának bemetszése.Nem csonkítják meg az ebet vele. Ugat ezután is, csak nem hallunk belőle semmit, és ő is úgy tudja, hogy ugat.Amíg nem voltunk EU-sok, ezzel semmi baj nem volt, ez az állatvédelem vadhajtása, mint a szúnyogirtás tiltása és a gömbakvárium törvénytelemmé tétele. Az utóbbi is megér egy misét, ennél hülyébb indoklást még életemben nem hallottam.

2010. júl. 28. 22:35
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Vannak alapjáraton ugatós kutyák, és nem lehet ám mindegyiket olyan könnyen leszoktatni róla. A doki is elmondta, hogy már csak akkor indokolt, ha az ugatásgátló sem használ. Nekem az egyik kutyim ilyen ugatós, pedig kiskora óta velem van, és maximálisan van vele foglalkozva, de ha elmennek a kapu előtt, akkor nyomja rendesen, ha jó kedve van, meg ha veszem elő a pórázt, akkor is. De szerencsére a szomszédaim tüneményes emberek, mondták őket nem zavarja. Éjszaka bennt van a házban, igy akkor csend van. De nem mindenhol ilyenek a szomszédok, és egyszerüen nincs más lehetőség, hogy a gazdival maradjon a kuty.
2010. júl. 28. 22:39
 15/22 A kérdező kommentje:

Videó még nincs fent, 1 napon belül szokták felrakni.

Szerintem ha valaki kutyát vesz, számolnia kell azzal, hogy ugat. Ha nem tetszik neki, vegyen macskát.

És szerintem nem véletlenül illegális ez a műtét.

2010. júl. 28. 22:49
 16/22 Akiteki ***** válasza:
köszi, holnap megnézem, ha már lemaradtam róla.
2010. júl. 28. 23:31
 17/22 anonim ***** válasza:
51%

Azért illegális a műtét, mert illegálissá nyilvánították.

A kiállítási állatoknak van plasztikai sebészet, mint az embereknek feltöltenek, lefaragnak, csak szilikoncici még nincs. Ez pedig nem illegális, mármint a sebészeti része.

2010. júl. 28. 23:33
 18/22 anonim ***** válasza:
40%

Mennyi okos ember van itt...a kutya ugat csak nincs hangja, hát te bolond vagy a te hangszálaidat kéne kivenni. Mi az hogy az érzés attól még megmarad? Próbálj meg hangszálak nélkül beszélni, meglátjuk megmarad e az érzés.

Van alapból ugatós fajta kutya??? És nem könnyű leszoktatni róla? Na az ilyen ember ne vegyen kutyát, mert pont ezek miatt mérgezik meg őket. EZ ÁLLATKÍNZÁS

2010. júl. 29. 08:42
 19/22 anonim ***** válasza:
33%

Kedves utolsó. Az a lényeg, hogy Te ennyire okos vagy!!!!!!!!!!!!!!

Akkor még nem láttál istenigazából ugatós kutyát. És azt is képzeld el, hogy 5 van itthon, és 4-nél elég egy pisszentés, csak a 5. ilyen. De majd ráteszek egy elektromos ugatásgátlót, és elhivlak, hogy gyere nézd meg, mit müvel a kutyával.

2010. júl. 29. 09:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha valakit érdekel már fent van a video: [link]
2010. júl. 29. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!