Kutya hangszál műtétről mi a véleményetek? Csak én gondolom, hogy szörnyű?
Van video?
Reggel felhívtak az aktívból, hogy tudnék-e olyan kutyát, akit bevinnének a műsorba mert hangszálműtéte volt.
Mondta a csajnak, hogy ez nálunk nem legális műtét, hanem állatkínzás, ha volna is olyan ismerősöm, aki csinált ilyet, nem fogom kiadni.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:06
Na itt a pont!! Lehet, hogy nem tetszik, de vannak esetek, amikor ez az egyetlen módja, hogy a kutya a gazdájával maradhasson úgy, hogy közben nem mérgezik mondjuk meg.
21:06 vagyok. Továbbá...
Nem kell minden szenzációhajhász tv műsornak és újságcikknek beugrani.Nem ördögtől való dolog a kutya hangszálának bemetszése.Nem csonkítják meg az ebet vele. Ugat ezután is, csak nem hallunk belőle semmit, és ő is úgy tudja, hogy ugat.Amíg nem voltunk EU-sok, ezzel semmi baj nem volt, ez az állatvédelem vadhajtása, mint a szúnyogirtás tiltása és a gömbakvárium törvénytelemmé tétele. Az utóbbi is megér egy misét, ennél hülyébb indoklást még életemben nem hallottam.
Videó még nincs fent, 1 napon belül szokták felrakni.
Szerintem ha valaki kutyát vesz, számolnia kell azzal, hogy ugat. Ha nem tetszik neki, vegyen macskát.
És szerintem nem véletlenül illegális ez a műtét.
Azért illegális a műtét, mert illegálissá nyilvánították.
A kiállítási állatoknak van plasztikai sebészet, mint az embereknek feltöltenek, lefaragnak, csak szilikoncici még nincs. Ez pedig nem illegális, mármint a sebészeti része.
Mennyi okos ember van itt...a kutya ugat csak nincs hangja, hát te bolond vagy a te hangszálaidat kéne kivenni. Mi az hogy az érzés attól még megmarad? Próbálj meg hangszálak nélkül beszélni, meglátjuk megmarad e az érzés.
Van alapból ugatós fajta kutya??? És nem könnyű leszoktatni róla? Na az ilyen ember ne vegyen kutyát, mert pont ezek miatt mérgezik meg őket. EZ ÁLLATKÍNZÁS
Kedves utolsó. Az a lényeg, hogy Te ennyire okos vagy!!!!!!!!!!!!!!
Akkor még nem láttál istenigazából ugatós kutyát. És azt is képzeld el, hogy 5 van itthon, és 4-nél elég egy pisszentés, csak a 5. ilyen. De majd ráteszek egy elektromos ugatásgátlót, és elhivlak, hogy gyere nézd meg, mit müvel a kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!