Mennyibe kerül a kutya hangszál műtétje?
Szerencsétlen kutya...
Gondolom sokkal egyszerűbb megnyomorítani mint megnevelni igaz?
Ennél etikátlanabb dolgot elképzelni sem tudok. De hogy a kérdésre is válaszoljak, bizonyára eléggé mélyen be kell ahhoz nyúlnod a tárcádba, hogy egy ilyen műtétet kifizess.
(A kutyaiskola olcsóbb)
Nem vészes az ára, kb. mint egy oltásé.
Onnan tudom, hogy ismerek egy tenyésztőt és az összes kis édi-bédi mama kutya kivan hangtalanítva nála, hogy ne hallják a szomszédok, hogy a melléképületben mennyi kutya ugat. A kanok meg azért vannak hangtalanítva, mert amikor tüzelnek a szukák, akkor ne "tutuljanak".
Hallottam nála olyat, hogy nem sikerült tökéletesen elsőre és hörgő hangot adott a kutya, mint amikor egy ember bevan rekedve.
Ja és jár kiállításra és törzskönyvvel adja el a kiskutyákat, ezért ő tenyésztő.
Szerintem meg szerető gazda nem némíttatja meg a kutyáját.. Istenem...Miért vesztek ilyen gondolkodással kutyát?:(
Higgyétek el, a kutya nagyon okos állat, kitartó tanítással, odafigyeléssel, szeretettel nagyon intelligens kis állatot lehet belőlük nevelni. Inkább ezzel kéne próbálkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!