Tudnivalók, tények a Francia bulldogokról?
Életképtelen, beteges, nem bírja se a hideget, se a meleget. Büfög, fingik, horkol. Futni nem igazán tud túlhevülés nélkül, a legtöbbnek a létezés is szenvedés.
Lehet lepontozni.
Kérdezd meg a tenyésztőt.......egyébként egy írtó beteges fajta,ha meg szapitol veszed,akkor még betegebb lesz,de ne csodalkozz ha meghal 3évesen,én szóltam hogy ne vegyél Jófogásos HARMINCCEZERÉÉ kutyát
.....
Nagyon beteges fajták ezért csak törzskönyves kutyát szabad venn. Az áruk olyan 200.000 forint körül van. Ha szapis kutyát kapsz akkor ennek az árnak a tripláját fogod a dokinál hagyni.
Jófej, bolondos kutyák, nem túl nagy a mozgásigényük bár ez egyedfüggő szerintem. Valamelyik kis lusti valamelyik meg imád rohangászni.
Nem a legokosabb fajta de nekik is lehet trükköket tanítani.
Nagyon hullajtják a szőrüket ezért fontos a megfelelő (drágább) táp.
Pont ez az ezeknél a fajtáknál a fajtatiszta a jobb.
A csak fajta jellegűeknél sokkal extrémebbek a betegségek mert sok esetben a családfán belül testvérek a szülők vagy nagyon közeli rokonom.
Fajtajellegű kutyánál csoda lesz ha 1 millánál kevesebb pénzt hagysz a dokinál.
Inkább gyűjtsetek egy fajta tisztára mert nagyon pórul jártok a fajta jellegűvel.
A szomszéd is pórul járt mindkét bucijával mert nem tanult az első hibájából. Mindkét kutya hörög, fullad az idősebb (5éves) alig bír menni. Hetente viszi dokihoz vagy az egyiket vagy a másikat. Egyik se fajta tiszta.
Francia buci jó lehet de csak tenyésztőtől.
Ha kutyát akarsz venni csak tenyésztőtől vegyél mert a fajta jellegűek betegesek sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!