Ausztrál juhászktya ára/tudnivalók?
Mennyi az ára csak ilyen "horror áron" lehet kapni?
És egy lakásban terasszel kb 6 négyzetméter vagy nagyobb a terasz nemtudom elvan? Napi 3 séta
Pl reggel félóra
Dél,1 körül 1óra kb
Este 6-8között fél-1 óra
Séta
És ha egyedül van otthaon akkor ugatós?
Vahy nyugis?
Fiút vagy lányt érdemesebb tartani?
9 néhyzetméter a terasz pontosan
És a lakás kb 100 négyzetméter
Pásztor kutya nem annyira panel kompatibilis :/
Kevés neki a mozgás (a déli olyan 2 óra legyen) + minden nap kell tanítani. Az áruk olyan 1000€ körül mozognak. Nem nyugis fajta, igazán pörgősebb.
Hát mi társas házban lakunk 4 család lakik a házban
És azt meglehet valyon tanítani ha elmegyünk akkor ne ugasson?
Juhászkutya, sokkal több mozgás, feladat szükséges neki. Nem nyugis, munkakutya!
Akkor nem ugat a kutya, ha megfelelően le van fárasztva, és csak pihenni, aludni akar. Amit leírsz, az neki szinte semmi.
Szerintem válassz más fajtát, mint pl. bichon, bulldog, agár. Nekik elég nagyjából ez a sétamennyiség.
Értem köszönöm a válaszokat.
És még a költözés is tervben volt hogy kertes házba.
Ha napközben az udvaron van és még +az a séta amit leírtam+a kertben játszás tanítgatás?
Vagy jó lenne ha ennél (is) többett tudnék vele foglalkozni?
Ha kertes házban laktok (vagy fogtok lakni), az más.
Akkor elég napi 1 nagy séta is (1-2 óra), melynek során alaposan elfárad a kutya, játszhat más kutyákkal, szabadon futhat stb.
Ezenkívül otthon is lehet és kell is tanítani, játszani vele, agyilag is fárasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!