Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van rossz érzésem a...

Miért van rossz érzésem a klikkerrel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Megfordultam 4-5 suliban, a jobbak klikkert javasolnak. Az én agyamban ez úgy él, hogy minden (elvileg jót) ahhoz fog kötni. De ha nincs nálam klikker akkor mi a helyzet? Én nem szeretném hogy egy klikk hanggal kapcsoljon össze dolgokat.

Valaki világosítson fel mert nagy a sötétség. Olvashatnék róla persze, de tapasztalatok érdekelnek akik használják.

2020. ápr. 27. 22:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Használok klikkert, de ha nincs nálam, akkor van a "klikkelő szó". Így tökéletesen működik a dolog.
2020. ápr. 28. 16:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

En a 7evesemmel voltam suliba 2 tanfolyamon is, ott és gyakorlásnal itthon, utcan stb használtam a klikkert. Kb egyik napról a másikra el hagytam. Kiadtam a parancsot, aztan dicséret és kaja. Most már pedig elég a dicséret.

Úgy vettem észre sokkal gyorsabban érti meg a feladatokat.

Mi se trukkokhoz hanem engedelmesseghez használtuk.

Elso kutyam sose hallott klikkert mindent e nélkül tanitottam sikeresen, bar gyorsan tanult. Tobb ido volt a tanítás. Persze tökéletesen működött klikker nélkül is.

De ahogy fejlődik a világ, tanítási módszerek is a gyorsabb pontosabb tanítást teszik lehetővé

2020. ápr. 28. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!