Tanácsot szeretnék kérni, ti mit tennétek? Állandó rossz álmok gyötörnek az elajándékozoztt 3éves Husky kutyámmal kapcsolatban! (Bővebben lent)!
Értem. Hát így valóban nem volt más választás, ha nem tudtatok volna vele foglalkozni. De valószínűleg eddig sem volt rendesen foglalkozva vele, ezért élte ki máshol az ösztöneit, fárasztotta magát...
Ettől függetlenül én mindenképpen megkeresnék az új gazdát, megkérném, hagy nézzem meg a kutyát, így lennék nyugodt.
Basszus, én sem tudnám elajándékozni! A kutyám hozzám tartozik, a családom tagja.
Egy kutyának a tyúk kaja. Természetes, hogy meg akarja enni. Akkor lenne baj, ha nem próbálkozna vele.
Én rendesen bekeríteném a tyúkokat, disznókat, a családnak pedig megmondanám, hogy amelyik állat kijön a helyéről, az vessen magára.
És visszakérném a kutyámat.
Akár el is költöznék onnan, ha másképp nem megy.
Ha ezt nem tudod megtenni, hívd fel azt akinek odaadtad és kérdezd meg meglátogathatod-e. Engem biztosan életem végéig kísértene... :-(
Bocs, most látom hogy mindenképpen máshoz került volna, gondolom külföldre nem tudnátok magatokkal vinni. :-(
Beszélj az új gazdival, hogy láthatod-e, vagy küldjön fényképeket, kérdezd meg hogy van a kutya, hogy viselkedik. :-)
Hát mindenképpen megnézném a kutyát.Hívd fel az új gazdit és mond el,hogy csak érdeklődsz,hogy hogy viselkedik,minden rendben van e vele stb.
Ha tényleg minden oké akkor talán azt is mondja látogasd meg. De ha nem nagyon akar neked válaszolni,kitér,hamar lerakja a telefont akkor sajnos gond is lehet :( remélem kan kutya. Vagy ha szuka ivartalanítva volt.
Viszont ha tudtad,hogy nincs elég időd foglalkozni egy nagy mozgásigényű kutyával akkor nem kellett volna megvenni.
Hiszen akármennyire a vérükben van a vadászösztön,ezt lehet mérsékelni kellő foglalkozással.
Egyik barátnőmék is így jártak.Cuki volt szép volt,aztán amíg kölyök volt minden oké volt,kamasz korban már nem bírtak a kutyával.Szerencsére rokonokhoz eltudták passzolni a kutyát akik eléggé aktív életet élnek és megszokták látogatni.
Én ezért szajkózom,hogy olyan kutyát válasszunk ami mi élet vitelünkhöz megfelel és kitudjuk elégíteni az igényeit.
Sajnállak kérdező azért,nem lehet könnyű :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!