(L) Bella (L) kérdése:
A Hills SP táppal kapcsolatban rossz tapasztalatok?
Figyelt kérdés
a kutyám széklete amióta ezzel etetem megduplázódott. Állaga meg olyan, mintha fűrészpor is lenne benne, pedig kap vizet rendesen. Azelőtt dog chow tápot kapott és nem volt ilyen.2011. máj. 14. 12:36
1/4 nory0722 válasza:
Miért váltottál? Én is azzal etetek,nem váltogatom. Ha a kutya hozzászokott egyhez,az jó neki,szép a szőre,jó a széklete,egészséges,akkor maradj annál. Szerintem vegyél megint dog chow-t.
2/4 Niky emo girl válasza:
hát ha váltani akarsz akkor előző fajtába keverj kicsit az újblo és fokozatosan 1re nagyobb arányba legyen benne az új mint a régi. én igy váltottam annó de téll jobb neki ha ugyanannál marad
4/4 anonim válasza:
A hill's alapvetően egy marha jó táp, de lehet, hogy pont a te kutyádnak nem annyira passzol, van ilyen.
Feltéve persze, hogy fokozatosan váltottál, és adtál elég időt a szervezetének, hogy hozzászokjon, na meg az adagolásra is figyelsz, mert a hill'sből jóval kevesebb kell, mint egy átlagos tápból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!