Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Hills SP táppal kapcsolatban...

(L) Bella (L) kérdése:

A Hills SP táppal kapcsolatban rossz tapasztalatok?

Figyelt kérdés
a kutyám széklete amióta ezzel etetem megduplázódott. Állaga meg olyan, mintha fűrészpor is lenne benne, pedig kap vizet rendesen. Azelőtt dog chow tápot kapott és nem volt ilyen.
2011. máj. 14. 12:36
 1/4 nory0722 ***** válasza:
Miért váltottál? Én is azzal etetek,nem váltogatom. Ha a kutya hozzászokott egyhez,az jó neki,szép a szőre,jó a széklete,egészséges,akkor maradj annál. Szerintem vegyél megint dog chow-t.
2011. máj. 14. 12:44
 2/4 Niky emo girl ***** válasza:
hát ha váltani akarsz akkor előző fajtába keverj kicsit az újblo és fokozatosan 1re nagyobb arányba legyen benne az új mint a régi. én igy váltottam annó de téll jobb neki ha ugyanannál marad
2011. máj. 14. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
SP
2011. máj. 14. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:

A hill's alapvetően egy marha jó táp, de lehet, hogy pont a te kutyádnak nem annyira passzol, van ilyen.

Feltéve persze, hogy fokozatosan váltottál, és adtál elég időt a szervezetének, hogy hozzászokjon, na meg az adagolásra is figyelsz, mert a hill'sből jóval kevesebb kell, mint egy átlagos tápból.

2011. máj. 14. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!