Ki mit hallott erről az Unit Linked biztosításról, jó vagy rossz tapasztalatok?
3 helyen lehet megkötni:
Kiválasztasz egy biztosítót, szín vagy tapasztalat alapján és 10-20 év múlva elválik, hogy ott jó megtakarítást ajánlottak-e vagy sem, ugyanis nem lesz összehasonlítási alapod.
Elmész brókerhez, aki kiválasztja neked a biztosítási piacról, amiben mozoghat a megfelelő megoldást, de ha más dologról van kérdésed, akkor arra nem fog tudni választ adni, mert csak egy területen dolgozik.
Vagy elmész egy alkuszhoz, aki a teljes pénzpiacról tud neked megoldásokat keresni és a te szempontjaid alapján, téged képviselve megkeresi neked a neked szimpatikus megoldást.
Egyikről sem fogok érvelni, pro-kontra dolgokat mondani, ez a 3 fajta munkamódszer van,azt válaszd amelyik neked szimpatikusabb. Én alkuszként dolgozom, ebben a szférában tudok segíteni.
Kedves Hirokin!
Azt hiszem te képzavarban vagy. Nem szeretném védeni a unit linked életbiztosításokat, nekem csak kis ideje van, és még nincs tapasztalatom. De egy fix, 3 millióra vagyok bebiztosítva és ez nekem éves szinten kerül 1 ezer forintba. Úgy gondolom hogy te a kombinált biztosításokkal kevered. A kombinált biztosításoknál van egy kockázati része a havidíjnak, ez olyan 1-2 ezer forint, a többi része pedig egy alacsony kamatozású megtakarítás. Ez utóbbi a legsz*rabb. A unit linked pedig egy befektetési egységekhez kötött - az adómentesség miatt életbiztosítási elemet is tartalmazó - megtakarítás.
nem összekeverendő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!