Valami jó vagy esetleg rossz tapasztalatok a 90 napos diétával?
Nekem nem jött be. Én végig csináltam,és fogytam 17 kilót.Úgy néztem ki mint aki egy komoly betegségből lábadozik.Totál összeesett voltam.Majd amikor vége lett,igyekeztem normálisan,és megfelelően étkezni.Mellette sportoltam is,és mégis visszajött 19 kiló..Eleve halott fogyókúra az ahol egész nap csak vizet ihatsz.Sajnos utólag olvastam utána,hogy nagy hülyeség,szét választani az ételeket..
Elég sokáig gondom volt a gyomrommal is..
Azóta hál istenek újra fogytam 15 kilót,és az nem jött vissza...
38/N
Igen, sikerült 12 kg kb, ebből 3 jött vissza, de nem csináltam végig, mert az epémet tönkretette. Azóta is küszködöm az epémmel, pedig ez már 2 éve volt.
Mai ésszel már nem kezdeném újra.
Jó tapasztalat: minusz 10 kiló, könnyebbnek, energikusnak éreztem magam egyszerűen boldogabbnak.A bőröm nem lett petyhüttebb annak ellenére hogy egyáltalán nem sportoltam.
Rossz tapasztalat: könyebben megtaláltak a fertőzések, betegségek, egyszerre a mai napig nem tudok annyit enni mint elötte.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!