Bichon hogy bírja a hideget?
Hány fokig tud meglenni?
Van odakint egy kis fedett terasz k, amiben van egy mopsz (Szval nem lenne egyedül), olyan 18 fok van itt. Ez nagyon hideg lenne neki? Vagy inkább bent kéne lennie?
A bichon és a mopsz is benti kutya.
Főleg a bichon hisz neki egyrétegű a bundája. Ő nem tud téli bundát növeszeni
De ezeknek a fajtáknak az a megnevezésük is, hogy társasági kutyák! Azt látom, hogy a szövegértés még ennyire sem megy, így lefordítom a kedvedért: a társasági szó azt jelenti, hogy igénylik az emberi társaságot és közelséget! Az édes kevés, hogy a nap 24 órájából 1-2 órát velük vagy!
Újra csak: minek neked kutya, ha nem vagy hajlandó az alap igényeit sem kielégíteni?
Az ilyen barom megjegyzések csöppet sem érdekelnek. Kérem az ilyen emberek hanyagoljanak.
Másrészt a nap 24 órájából 8at velük vagyok. Akkor megyek be a házba éppen ha eszek, vagy alszok. Nagyon boldogok velem és én egy jó gazda vagyok. Versenyekre is járunk, ahol nem egyszer lettünk helyezések.
A gond az hogy télen átvizesedik majd a bichon bundája és abba 18 fokba is fázni fog.
Illetve télen igénylik a lis ruhát mert nem tud téli bundát növeszteni. Nem is vedlenek.
Nem tudom mekkora az a terasz de egész télen ott fog gubbasztani és max kakilni pisilni fog kimenni mert ruha nélkül fázik.
A mopsz még tud bundát növeszteni de a bichon az nem. Emiatt ő fixen fázni fog ha kimegy.
Nem valo kintre egyik sem!
18 fok az k.. vára hideg! Bichonnak egy rétegű szore van. Enyem telen 10cmszorben van setalunk, de még így is fázik! Kint tartasra alkalmatlanok. Mopsz sem való kintre.
Számomra nem kintre való fajták kint tartasra allatkinzas, ha tetszik ha nem!
Ha ennyire nem akartok bentre kutyat olyan fajtat kéne választani ami bírja a hideget és kevésbé ember centrikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!