Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Javasolnátok panelkutyákat?

Javasolnátok panelkutyákat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, mint a Bolognese, ami nem szagos és nem hullajtja a szőrét. A lényeg, hogy kutya legyen, ne ilyen patkány jellegű csivava :D

2020. jan. 30. 13:45
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
56%
Mopsz.
2020. jan. 30. 14:10
 2/25 anonim ***** válasza:
83%

A mopsznak baromira hullik a bundája.

Uszkár, bichonok, máltai selyempincsi pl.

De ha érdekel, a nagytestű(40+) pásztorkutyákon kívül minden kutyafajta és keverékei tarthatóak panelban megfelelő mozgatás, foglalkozás esetén.

Csak azért mondom, mert nekem egy bordóim van.

2020. jan. 30. 14:22
 3/25 A kérdező kommentje:
#1: ismerősömnek volt mopszja, hullott a szőre, és ugyebár biológiájánal fogva hortyog. Nem szimpatizálok vele :)
2020. jan. 30. 14:24
 4/25 A kérdező kommentje:

#2: inkább olyan javaslatot fogadnék szívesen, ami tapasztalat alapú :)

Mert azzal én is tisztában vagyok, hogy kistestű kutyák gond nélkül tarthatók, de mi az, ami valóban megfelelő, mint a Bolognese, ami nem (annyira) szagos, és kevés szőrt hagy maga után, mégis játékos, könnyen tanítható.

Nem igazán vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal, de valahol kétlem, hogy a Bolognese lenne az egyetlen, ami ilyen tulajdonságokkal rendelkezik :D

2020. jan. 30. 14:28
 5/25 Hovarju ***** válasza:
78%
Ha nagyobb méretűt szeretnél a közép és óriás uszkár ideális lehet. De a portugál vizikutya is hasonló tulajdonságokkal bír.
2020. jan. 30. 14:49
 6/25 anonim ***** válasza:
54%
Neked maximum plüssállat.
2020. jan. 30. 15:01
 7/25 anonim ***** válasza:
69%

Francia bulldog

Kis lusta tipus :) baratnomnek is ez van panelban

Nem nagyszoru nem nagy a mozgás igénye

2020. jan. 30. 15:21
 8/25 anonim ***** válasza:
82%
Mennyire szeretnéd, hogy aktív kutya legyen?
2020. jan. 30. 15:40
 9/25 anonim ***** válasza:
89%

Uszkár, Bichon Frise,Bolognese,Havanese, Bedlington terrier, Máltai selyemszőrű,Tibeti terrier, yorkshire terrier, Shih-tzu, Lasa apso

Viszont hiába tarthatóak lakásban a fenti kutyáknak is szükségük van rendszeres mozgásra,sétára,játékra!

2020. jan. 30. 16:49
 10/25 Lizolu ***** válasza:
92%
Tibeti spániel(ami tényleg az).Nem ugatós valamint nyugodt kutya.Szeret pihenni veled,agilytizni is de ha úgy alakul még egy 3 órás sétát is kibír simán.
2020. jan. 30. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!