Javasolnátok panelkutyákat?
Nem tudom, hogy meddig mennel el de az igenyeidnek meg megfelelo lehet a cocker spaniel. Ok tipikus szobakutyak, az enyemnek alig hullik a szore es egyaltalan nem is budos. Viszont minden evszak elejen vinnem kell trimmeltetni kozmetikushoz es a vedlesi idoszakban kifujja az aljszoret is. Az enyem kicsit nagyobb 14 kg. Tokeletes tars, iszonyu gazda orientalt, mindenhova kovet mint egy arnyek. Ami meg jo az enyembem, hogy nem ugat, mi is eltunk kb felevet panelbam, volt olyan szomszedom aki a kikoltozeskor nezett kikerekedett szemekkel, hogy van egy kutyam. Tokeletesen alkalmazkodott a setakhoz is, ha kicsit rovidebbre sikeredik akkor sem rombol a lakasban, viszont ha turazunk akkor nemhogy tartani tudja a lepest, hanem elottem van ott nagyjabol mindenhol. Barmelyik kutyahoz odaengedhetem, habar jatszani nem jatszik senkivel meg a futtatoban sem, hanem inkabb a labamhoz kucorodik es onnan figyeli a tobbieket. :)
Lehet, hogy a merete neked mar egy kicsit nagyobb, mint amit Te szeretnel de talan az igenyeidnek megfelelne.
Köszönöm a válaszokat!
#24: az egyrészt Német juhász téhá nélkül, másrészt egy ekkora termetű kutyát már valóban állatkínzás panelban tartani, de ha valaki szerint nem is az, akkor sem illik bele a képbe, amit keresek. Bár úgy látom, manapság a bővebb leírást sem divat elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!