Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hízásra hajlamos kistestű...

Hízásra hajlamos kistestű kutyának milyen táp?

Figyelt kérdés
Azt olvastam itt az oldalon, hogy a pro plan sensitive lazac+rizs jó az ilyen kutyáknak. Ez igaz? Vagy ha nem akkor melyik?
2010. júl. 26. 07:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
megfelelő mennyiségű mozgás mellett nem hízik egyik kutya sem, bármilyen tápot is kap, ha a táp nincs túladagolva
2010. júl. 26. 08:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is mindegy, hogy milyen a táp, a mennyiségre kell ügyelni. Ha az előírt mennyiség mellett hízik, akkor visszaveszed az adagot. Nekem duplán hízásra hajlamos kutyám van (golden+ivartalanított) és simán lehet kontrollálni a súlyát.
2010. júl. 26. 08:10
 3/6 A kérdező kommentje:
:S. Megint nem kaptam választ a kérdésemre. Bár már hozzá szokhatnék ezen az oldalon. Úgy gondolom nem tartozom magyarázattal senkinek, de elmondom, hogy állatorvosnál is voltunk, mozgunk is amennyit lehet, normálisan étetem, még is testes és nehéz.
2010. júl. 26. 08:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

a senzitiv táp nem elhizás ellen van

probáld ki ezt a fajtát: [link]

meg ugy egyébként a "light" elnevezésü termékeket

2010. júl. 26. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:

nézd, ha az állatorvosnál voltatok, kérdezd a dokid a tápról, de ettől függetlenül igazam van (első vagyok)...

2 kutyám van, akiknek a 2. emeleti lakás miatt muszáj kontrollálni a tömegét, mert kistestű kutyák, de mivel 8,2 és 9,3 kg-os ebekről van szó, nem tudom felcipelni őket a lépcsőn, viszont már akár 1/2 kg hízás már iszonyú megterhelő a lépcsőn...simán híznak, ha a szüleimre vagy az anyósomékra kell hagyjuk őket pár napra, mert nem képesek felfogni, hogy az a kis táp, amit kapnak bőven fedezi a szükségleteiket...mi viszont elég sokat sétálunk, túrázunk velük és az egyik még úszni is nagyon szeret, ennek megfelelően kapnak enni is, gyakorlatilag dekára pontosan tartják a tömegüket ;)

2010. júl. 26. 08:25
 6/6 Akiteki ***** válasza:
Persze, jó lesz az is. Meg másmilyen táp is. Adj neki kevesebbet, akkor nem fog elhízni.
2010. júl. 27. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!