A kutyák miben különböznek tőlünk?
külön érzik az összetevőket? ezt honnan tudják? XD
szerintem a kutyákat nem érdeklik az összetevők :D
jobbka az érzékeik,megérzik ha valaki fél, beteg, terhes. megérzik a természeti katasztrófákat (ösztönösen menekülnek).megérzik ha valaki segíteni akar. sokkal hűségesebbek,bátrabbak mint egyes emberek. az emberek pedig meg tudnak fogni dolgokat, házakat építenek xD különös érzékünk szerintem nincs.
A látásuk rosszabb, illetve tudtommal nem látják azt a teljes fénytartományt (vagy színtartományt) amit mi.
Illetve az emberek nagyobb részének magasabb az intelligenciája a kutyáknál(sajna van kivétel...)
A kutyák viszont nem hiába az ember legjobb barátai:társaságot ad, őriz illletve régen vadászott.
Jó példája ennek a kapcsolatnak az ugatás..a farkasok a természetben ritkán ugatnak, de az ember nehezen értené azt a kommunikációt, ezért ugatnak a kutyák ennyit. Így az ember jobban megérti mit akar tudatni.
Iletve a kutya is magas intelligenciájú lehet, főleg ha sokat beszélnek hozzá, az fejleszti az intellligenciáját(például a régebbi juhászok is cska a kutyához szólhattak a pusztában).
Ja, a rendőr kutyája biztosan beszámolt neki, miből készítik a kenyeret. Fogadjunk, hogy amerikai volt! :))
A kutyák alapból tudnak pl. úszni. Az embereknek tanulniuk kell.
A kutyáim fél órával korábban tudják, mikor jönnek haza a gyerekeim. Én csak akkor, ha előtte felhívnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!