Csináltathatok a kutyámnak vérvételt úgy, hogy 3 hónapja volt neki?
Figyelt kérdés
2020. febr. 24. 16:38
21/27 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy mivan. Akárhányszor oda viszem mindig ingyen átnézi. Nyilván az uktrahangért meg vérvételért kell fizetni de szinte minden más ingyen van.
2020. febr. 25. 06:58
22/27 anonim válasza:
A mi kutyánknak van egy krónikus, de jól kezelhető betegsége, ezért három havonta kell vinni vérvételre. Nagyon megviseli. Nem szereti látszik rajta. Ha nem lenne beteg eszembe nem jutna ennek kitenni.
23/27 A kérdező kommentje:
Értem és igazad van. Én ma elvittem 3 hónap múlva megint elviszem de a szívférgesség miatt aztán utána ahogy az orvos mondja.
2020. febr. 25. 12:30
24/27 anonim válasza:
De unalmasak már a kérdéseid. Sajnálom a szegény kutyád jobbat érdemelne.
25/27 anonim válasza:
Szívférgességre csináljátok meg a tesztet és mehet a Nextguard...
26/27 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy egy állatorvos miért asszisztál az ilyen indokolatlan vizsgálatokhoz. Ezzel a többi pácienstől is elveszi az időt, vagy ennyire ráér, nincs mit csinálnia? Persze, vannak kóklerek, akik a szaporításhoz is hozzájárulnak, volt már ebből botrány.
27/27 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes nem kér érte pénzt. Megnézi a nyirokcsomóit, a szívét, lábait, fülét, szemét aztán ennyi. 3 havonta ultrahang 6 havonta vérvétel. Tavasszal megcsináltatom a szívférgességre is a tesztet mert akkor szoktam és őszig kapja a kullancs bolha elleni tablettát a szívférgesség ellenivel együtt.
2020. febr. 25. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!