Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csináltathatok a kutyámnak...

Csináltathatok a kutyámnak vérvételt úgy, hogy 3 hónapja volt neki?

Figyelt kérdés
2020. febr. 24. 16:38
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy mivan. Akárhányszor oda viszem mindig ingyen átnézi. Nyilván az uktrahangért meg vérvételért kell fizetni de szinte minden más ingyen van.
2020. febr. 25. 06:58
 22/27 anonim ***** válasza:
87%
A mi kutyánknak van egy krónikus, de jól kezelhető betegsége, ezért három havonta kell vinni vérvételre. Nagyon megviseli. Nem szereti látszik rajta. Ha nem lenne beteg eszembe nem jutna ennek kitenni.
2020. febr. 25. 11:17
 23/27 A kérdező kommentje:
Értem és igazad van. Én ma elvittem 3 hónap múlva megint elviszem de a szívférgesség miatt aztán utána ahogy az orvos mondja.
2020. febr. 25. 12:30
 24/27 anonim ***** válasza:
84%
De unalmasak már a kérdéseid. Sajnálom a szegény kutyád jobbat érdemelne.
2020. febr. 25. 15:08
 25/27 anonim ***** válasza:
78%
Szívférgességre csináljátok meg a tesztet és mehet a Nextguard...
2020. febr. 25. 15:28
 26/27 anonim ***** válasza:
88%
Én azt nem értem, hogy egy állatorvos miért asszisztál az ilyen indokolatlan vizsgálatokhoz. Ezzel a többi pácienstől is elveszi az időt, vagy ennyire ráér, nincs mit csinálnia? Persze, vannak kóklerek, akik a szaporításhoz is hozzájárulnak, volt már ebből botrány.
2020. febr. 25. 15:29
 27/27 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes nem kér érte pénzt. Megnézi a nyirokcsomóit, a szívét, lábait, fülét, szemét aztán ennyi. 3 havonta ultrahang 6 havonta vérvétel. Tavasszal megcsináltatom a szívférgességre is a tesztet mert akkor szoktam és őszig kapja a kullancs bolha elleni tablettát a szívférgesség ellenivel együtt.
2020. febr. 25. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!