Csináltathatok a kutyámnak vérvételt úgy, hogy 3 hónapja volt neki?
Jézusom miért halna bele?
Évekig lehet élni lép nélkül és nagyon sok emberrel találkoztam akinek a kutyájának kivették a lépét még évekkel ezelőtt és semmi baja. A kullancsra kell nagyon figyelni azt mondták és annyi.
Szóval légyszíves ne szidj engem én nem ártottam senkinek azzal, hogy ide kiírtam ezt a kérdést elhiszem, hogy idegesítő vagyok de ez a 2 hét nekem is katasztrófa volt. Már járok szakemberhez és remélem javulni fogok. Tudom, hogy ez nem normális neharagudjatok.
Lép nélkül persze, hogy lehet élni, de ha nem volt rajta daganat, akkor minek vették ki? Érdekes azaz állatorvos is, aki a kezed alá dolgozik és felesleges műtétek végez a kutyán.
Mit értesz OCD alatt?
Ha tudod, hogy beteg vagy és kivetíted a kutyádra miért nem keresel neki egy jobb gazdit?
Beszélj az állatorvosoddal, ha jó a kapcsolatod vele. Mondd el neki, hogy beteg vagy. Ha feleslegesen akarsz valami vizsgálatot csináltatni a kutyádon, legyen szíves mondja meg neked olyankor, hogy felesleges az aggódásod.
Talán nem olyan állatorvosod van, akinek csak a bevétel számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!