Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csináltathatok a kutyámnak...

Csináltathatok a kutyámnak vérvételt úgy, hogy 3 hónapja volt neki?

Figyelt kérdés
2020. febr. 24. 16:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
Tönkre fog menni a vénája, de igazából mindegy, mert a kérdés kamu.
2020. febr. 24. 17:09
 12/27 anonim ***** válasza:
78%
Ha az előző vérvételen semmi nem utalt erre, akkor szükségtelen.
2020. febr. 24. 17:29
 13/27 A kérdező kommentje:
Rendben volt minden a vérvételen de a lépét kivették mert azt hitték daganat van rajta. Hála Istennek nem az volt és azóta voltunk 2 hete ultrahangon az is jó lett de emiatt félek.
2020. febr. 24. 17:51
 14/27 anonim ***** válasza:
89%
Gratula,h feleslegesen eltavolitottak egy letfontossagu szervet.. ebbe fog belehalni,nem a rakba.
2020. febr. 24. 19:04
 15/27 A kérdező kommentje:

Jézusom miért halna bele?

Évekig lehet élni lép nélkül és nagyon sok emberrel találkoztam akinek a kutyájának kivették a lépét még évekkel ezelőtt és semmi baja. A kullancsra kell nagyon figyelni azt mondták és annyi.

Szóval légyszíves ne szidj engem én nem ártottam senkinek azzal, hogy ide kiírtam ezt a kérdést elhiszem, hogy idegesítő vagyok de ez a 2 hét nekem is katasztrófa volt. Már járok szakemberhez és remélem javulni fogok. Tudom, hogy ez nem normális neharagudjatok.

2020. febr. 24. 19:53
 16/27 anonim ***** válasza:
89%

Lép nélkül persze, hogy lehet élni, de ha nem volt rajta daganat, akkor minek vették ki? Érdekes azaz állatorvos is, aki a kezed alá dolgozik és felesleges műtétek végez a kutyán.

Mit értesz OCD alatt?

Ha tudod, hogy beteg vagy és kivetíted a kutyádra miért nem keresel neki egy jobb gazdit?

2020. febr. 24. 20:04
 17/27 A kérdező kommentje:
Nincs az a pénz amiért én új gazdát keresnék neki nekem ő ugyan úgy a családom része. Ezért álltam neki kezeltetni magam, hogy úgy tudjak élni mint a többi normális ember és ne készítsek ki mindenkit magam körül. De elhiheted, hogy én ezeket nem direkt csinálom akárhányszor rám tör egy betegségtől való félelem fulladok és fáj a mellkasom meg mindenem. Nem kívánom senkinek.
2020. febr. 24. 20:11
 18/27 anonim ***** válasza:
78%
És van a betegségedre valami kezelési lehetőség? Én azt venném igénybe a helyedben, ha ennyire súlyos a helyzet, mert ez tarthatatlan.
2020. febr. 24. 20:34
 19/27 A kérdező kommentje:
Igen. Szedem a gyógyszert most állítják be és járok pszichiáterhez 3 havonta meg 2 hetente pszichológushoz.
2020. febr. 24. 20:51
 20/27 anonim ***** válasza:
92%

Beszélj az állatorvosoddal, ha jó a kapcsolatod vele. Mondd el neki, hogy beteg vagy. Ha feleslegesen akarsz valami vizsgálatot csináltatni a kutyádon, legyen szíves mondja meg neked olyankor, hogy felesleges az aggódásod.

Talán nem olyan állatorvosod van, akinek csak a bevétel számít.

2020. febr. 24. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!