Miért szedi ilyen furcsán néha a 3 hetes kiskutyám a levegőt?
Első vagyok. Ez hihetetlen, hogy segítség helyett rögtön megy az ítélkezés és sárdobálás.
Én is kikérem magamnak, hogy szaporító vagyok. A kutyusomnak szánt szándékkal szerettünk volna kölyköket, a nagy is ellés közben és a kicsik is utána folyamatos állatorvosi ellenőrzés alatt voltak. És ha már a tenyésztőkről esik szó, az milyen dolog, mikor egy vakcinát feleznek két kölyöknek? És közöttük vannak az igazi szaporítók, akik mindezt kizárólag üzleti érdekből teszik. Nálunk a kölykök lelkileg és fizikailag is minden törődést megkaptak, a mai napig tudjuk, melyikükkel mi van (4 évesek már).
Az pedig megint külön téma, hogy sokan felelőtlenül tartanak állatokat, és még a szükséges oltásokat sem adatják be nekik, nem hogy a szaporodásukra figyeljenek. Nem gondolom, hogy a kérdező közéjük tartozik!
A szaporítás nem az amiről beszélsz.. A szaporítás az,ha valaki a fajtiszta kutyát elletetti, majd a kutyákat nem gondozva, eladja másoknak, nem törődve a kutyák egészségi és lelki állapotával, csakis a pénzért hajkurásznak. Esetleg arra nem gondoltál, hogy azért ellet, mert szüksége volt rá? az egyik ismerősöm kutyája évente ellik, és mindig szép gazdához kerülnek a kutyák. Hogy miért évente? mert enélkül depressziós lenne... A te mondásod szerint szaporító? gyere ide, nézd meg hogy vna a kutya, és talán változik a véleményed...
a kérdezőnek: Szerintem kinövi :) Most hogy van? =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!