Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért szedi ilyen furcsán...

Miért szedi ilyen furcsán néha a 3 hetes kiskutyám a levegőt?

Figyelt kérdés
1 hete nyíltak ki a szemei. Mostanában vettem észre, hogy olyan furán veszi néha a levegőt, mintha náthás lenne és úgy ,,recseg,,. Előfordult az is, hogy az orrából fröcskölte ki a tejet. Mi lehet a baja? Lehet, hogy valami fejlődési rendellenesség vagy másnak is csinálta ezt a kutyusa? Kinövi?
2010. júl. 23. 22:37
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint csak úgy lehet kiskutyám, ha veszek valakitől? Ha a saját kutyám kölykezik le, akkor már felelőtlen szaporító vagyok? akkor az vagyok, de így is meg fog kapni mindent...eddis is mindig látta őket orvos, félévenként, és ha valami baj volt, mindig vittem dokihoz. Úgy látszik, a mai világban már kiskutyája is csak ,,ÚNIÓSAN,, lehet valakinek.
2010. júl. 24. 12:10
 32/39 A kérdező kommentje:
utolsó, bocsi, ezt nem neked írtam, csak kezdek már ideges lenni hogy sosem arra válaszolnak egyesek és ha kutyás kérdést teszek fel, mindig belém kötnek hogy rossz gazda vagyok...
2010. júl. 24. 12:12
 33/39 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ez hihetetlen, hogy segítség helyett rögtön megy az ítélkezés és sárdobálás.

Én is kikérem magamnak, hogy szaporító vagyok. A kutyusomnak szánt szándékkal szerettünk volna kölyköket, a nagy is ellés közben és a kicsik is utána folyamatos állatorvosi ellenőrzés alatt voltak. És ha már a tenyésztőkről esik szó, az milyen dolog, mikor egy vakcinát feleznek két kölyöknek? És közöttük vannak az igazi szaporítók, akik mindezt kizárólag üzleti érdekből teszik. Nálunk a kölykök lelkileg és fizikailag is minden törődést megkaptak, a mai napig tudjuk, melyikükkel mi van (4 évesek már).

Az pedig megint külön téma, hogy sokan felelőtlenül tartanak állatokat, és még a szükséges oltásokat sem adatják be nekik, nem hogy a szaporodásukra figyeljenek. Nem gondolom, hogy a kérdező közéjük tartozik!

2010. júl. 24. 23:23
 34/39 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen...legalább valaki érti is hogy miről van szó
2010. júl. 25. 01:16
 35/39 anonim ***** válasza:

A szaporítás nem az amiről beszélsz.. A szaporítás az,ha valaki a fajtiszta kutyát elletetti, majd a kutyákat nem gondozva, eladja másoknak, nem törődve a kutyák egészségi és lelki állapotával, csakis a pénzért hajkurásznak. Esetleg arra nem gondoltál, hogy azért ellet, mert szüksége volt rá? az egyik ismerősöm kutyája évente ellik, és mindig szép gazdához kerülnek a kutyák. Hogy miért évente? mert enélkül depressziós lenne... A te mondásod szerint szaporító? gyere ide, nézd meg hogy vna a kutya, és talán változik a véleményed...

a kérdezőnek: Szerintem kinövi :) Most hogy van? =)

2010. szept. 12. 04:08
 36/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Már minden rendben van vele, semmi baja. Már két hónapos, annyira aranyos meg rossz is, elhordja a cipöket :D de nem baj :D
2010. szept. 12. 13:31
 37/39 anonim ***** válasza:
Az enyém is kéthónapos :D Az enyémmel én fogocskázok xD Vagy bújocskázok xD Már tüd ülni, pacsit adni, meg feküdni parancsszóra :)
2010. szept. 14. 19:57
 38/39 anonim válasza:
Egyébként meg hogy tudsz olyat mondani egy állatra, hogy megdöglött? Gratulálok, de felelőtlen vagy...! :\
2012. jún. 14. 13:37
 39/39 A kérdező kommentje:
hát bocsi ha megbántottalak. Egyszer azért hordtak le, mert azt mondtam egy állatra hogy meghalt....Arra nem gondoltál, hogy nem magyar az anyanyelvem?
2012. jún. 14. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!