Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért szedi ilyen furcsán...

Miért szedi ilyen furcsán néha a 3 hetes kiskutyám a levegőt?

Figyelt kérdés
1 hete nyíltak ki a szemei. Mostanában vettem észre, hogy olyan furán veszi néha a levegőt, mintha náthás lenne és úgy ,,recseg,,. Előfordult az is, hogy az orrából fröcskölte ki a tejet. Mi lehet a baja? Lehet, hogy valami fejlődési rendellenesség vagy másnak is csinálta ezt a kutyusa? Kinövi?
2010. júl. 23. 22:37
1 2 3 4
 21/39 Winner of Royal Hill ***** válasza:
0%

Nyilván itt mindenki h*ülye,csak neked van eszed...

Én kérek elnézést...

2010. júl. 24. 00:18
 22/39 anonim ***** válasza:
50%
Nem mindenki hülye, az viszont tény hogy a kutyád szaporítani rossz dolog, akármi is a véleményed ez így van.
2010. júl. 24. 00:22
 23/39 Winner of Royal Hill ***** válasza:
0%

Az én kutyáimmal had csináljak már azt amit én akarok.

Nem szaporítom őket,hanem tenyésztem,a kettő viszont marhára nem ugyanaz...

2010. júl. 24. 00:25
 24/39 anonim ***** válasza:
50%
Általánosságban beszéltem és főleg a kérdezőről mivel a te kutyáidról szó sem esett. Ha tenyésztő lennél nem bíztatnád az ilyen embereket... Neked kéne ezt a legjobban tudni.
2010. júl. 24. 00:27
 25/39 Winner of Royal Hill ***** válasza:
0%

Mire is biztatom????

Egyébként ez a mondat sztem elég egyértelmű:"tény hogy a kutyád szaporítani rossz dolog"....

Vagy Te nem tudsz írni,vagy én nem tudok olvasni.

2010. júl. 24. 00:29
 26/39 anonim ***** válasza:
50%

Tudod amikor ír az ember gyorsan akkor néha félreüt. De ha neked üldözési mániád van akkor te bajod... De úgysem érted hogy gondoltam...

És szerintem elég biztatás hogy ellenem megvéded "szegényt".

2010. júl. 24. 00:38
 27/39 Akiteki ***** válasza:
Utolsó: minden szavaddal egyetértek! Világra kényszeríti a beteg kutyákat.
2010. júl. 24. 06:42
 28/39 A kérdező kommentje:
én csak a szürcsögésre voltam kíváncsi. Hétfőn ha tudom, kíhívom a dokit, vagy elviszem hozza. Szerintem inkább azon vitatkozzatok, ki miért dobja ki a kutyáját az utcára meg ide-oda árokba, ne ezen...én kutyáim rendesen el vannak látva, és nem tehetek róla, hogy csak két kutyája lett....és nem szaporítom őket, rendes körülmények között élnek, minden oltást megkapnak és még képzeljétek el, kaját és vizet is adok nekik :D
2010. júl. 24. 10:33
 29/39 A kérdező kommentje:
hogy kényszeríteném világra? Semmi egyéb baja nincs a kutyámnak, csak szürcsög. Nem hiszem, hogy ezt a doki látta volna előre...nekem azt mondta, hogy a többi kutyának nem lesz baja, közben meg csak egy jött.
2010. júl. 24. 10:35
 30/39 anonim ***** válasza:
Nem az a szaporító aki éhezteti a kutyáját hanem aki hozzáértés nélkül, papírok, szűrések nélkül elleti a kutyáját. A tenyésztőn kívül mindenki szaporító sőt még az sem biztos hogy tenyésztő az ember ha úgy is hívják.
2010. júl. 24. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!