Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért szedi ilyen furcsán...

Miért szedi ilyen furcsán néha a 3 hetes kiskutyám a levegőt?

Figyelt kérdés
1 hete nyíltak ki a szemei. Mostanában vettem észre, hogy olyan furán veszi néha a levegőt, mintha náthás lenne és úgy ,,recseg,,. Előfordult az is, hogy az orrából fröcskölte ki a tejet. Mi lehet a baja? Lehet, hogy valami fejlődési rendellenesség vagy másnak is csinálta ezt a kutyusa? Kinövi?
2010. júl. 23. 22:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
50%
Aki komolyan gondolja az inkább elmegy feleslegesen mint hogy baja legyen a kutyának de mindegy. Milyen jó és természetes ugye az is hogy hát egy két kölyök elpusztul... Tenyésztőnél ilyen sosem történne meg ha a kicsi egészséges. Beszorult? Már alap hogy UH (lehessen tudni hány kölyök van), orvos készenlétben ha valami baj adódik! De hát mi az a szent szaporítóknak ha pár kiskutya meghal...
2010. júl. 23. 23:14
 12/39 A kérdező kommentje:

Utolsó....légyszi hagyjuk ezt....semmi kedvem nincs ehhez. Ha rossz gazdának gondolsz, akkor gondolj csak annak....nem érdekel. Én csak a kérdésemre kapott válaszokra vagyok kiváncsi....És nem látom annyira komolynak a dolgot...és az első kedves válaszoló is tapasztalt ilyet. Ha rosszabbodik, akkor úgy is elviszem dokihoz.

Utolsó előtti....milyen farkastorok? mit kell akkor nézni?

2010. júl. 23. 23:19
 13/39 Winner of Royal Hill ***** válasza:
0%

A szájpadlás részben hiányzik. Az orrüreget a szájüregtől elválasztó rész hiányzik,ezért folyhat az orrán a tej.

Az okostojásnak meg üzenem,hogy tiplizzen már aludni,fellőtték a pizsicsillagot.

Mi a bánatot tudsz Te egy ellésről,kölyöknevelésről vagy tenyésztőről?????

2010. júl. 23. 23:31
 14/39 A kérdező kommentje:
ezt tőlem kérdezed?
2010. júl. 23. 23:34
 15/39 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Nem.
2010. júl. 23. 23:37
 16/39 anonim ***** válasza:
50%
Te honnan tudod hogy én mit tudok ezekről? A kérdező szaporít és már tele van a tököm az ilyen felelőtlen emberekkel, túl fura hogy érdekes módon ahhoz képest hogy tökéletes gazdák valami ficam mindig van (halott kiskutya stb)... Mi ha halott kiskutya helyett szül tizenkettőt?
2010. júl. 23. 23:42
 17/39 Winner of Royal Hill ***** válasza:
0%

Halott kiskutya mindenhol születhet!!!

Az UH-al meg még csak megközelítőleg se lehet megmondani mennyi kölyök van a szukában.

Ha járatos lennél az ilyen dolgokban ezt is tudnád nem csak vagdalkoznál...

2010. júl. 23. 23:56
 18/39 anonim ***** válasza:
50%
Igen, akkor mire való? Ha tudták hogy ilyen kevés kölyök van (= nagyobbak lehetnek) akkor előre intézkedhettek volna. Akárhány kutyát vagy macskát szedtem össze aki vemhes volt eddig mind megmondta az orvos megközelítőleg hány van benne. Mert ugye nem látni hogy egy kölyök van-e benne vagy 10. Na persze. :)
2010. júl. 24. 00:01
 19/39 Winner of Royal Hill ***** válasza:
0%

Az egyik szukám első vemhességénél 4-5 kölyköt láttunk at UH-on,született 12.

A második vemhességénél már 8-at láttunk,született 13.

A másik szukánál 3-4 kölyköt láttunk született 9.

Na akkor most mi van?

2010. júl. 24. 00:04
 20/39 anonim ***** válasza:
50%
Béna volt az orvos, sz*r volt a felszerelés, nem érdekel. Nem fogok bocsánatot kérni csak mert nem bíztatom az ilyen mániákusan "szülni kell a kutyámnak" embereket miközben az legújabban kidobott kiscicáknak próbálook gazdát keresni mert hát az a nrejde hogy szétszülje magát és másból ne is álljon az élete... És azért sem fogok magyarázkodni mert egy te egy anonim oldalon megállapítod mennyi közöm van a fent említett dolgokhoz, azt nem mondtam hogy állatorvos vagyok.
2010. júl. 24. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!