Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Le lehet attól fogyni több...

Le lehet attól fogyni több kilót, hogy napi 10x fut le az ember a 2. -ról egy kiskutyával?

Figyelt kérdés

A barátnőm talált egy 6 hetes kölyökkutyát egy hónapja és azóta látványosan fogyott. Nem fogyózik, de napi 10x viszi le meg föl a 2. emeletről/re lépcsőn ölben a kiskutyát pisilni. A kiskutya 3 kiló volt, amikor érkezett, azóta a súlya megduplázódott.

A kérdést azért nem a fogyizók kategóriájába írtam, mert érdekelnének tapasztalatok, akinek esetleg lakásban lett kölyökkutyája, az ilyen típusú mozgstól tényleg lehet fogyni vagy én nem vettem észre valamit?

2020. febr. 11. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Maga a lépcsőzés hozott eredményt, ha kutya nélkül csinálná plusz cipekedés nélkül, vagy kutya helyett telepakolt hátizsákkal lépcsőzne, az is eredményt hozna. A kutya max annyiban tett hozzá, hogy őt mindenképpen ki kell vinni sétálni/pisilni. :-)
2020. febr. 11. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk a lakótelepen él egy idős nő, ő mesélte nekem, hogy őt a kutya kényszeríti rá, hogy kimozduljon otthonról, egyébként csak otthon ülne, magától nem lenne motivációja.
2020. febr. 11. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Ez nem olyan nagy mozgás, hogy látványos fogyást eredményezzen.

Inkább attól fogyott, hogy nem eszik/nassol unalmában, hanem a kutyával foglalkozik.

2020. febr. 11. 14:38
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon pozitív hatással van egy kutya az aktív életre, ha szereti az ember. Hozzám került egy kutya, nem kimondottan akartam, de menhelyre került volna, onnan 12évesen nem jön ki.

Séta először a parkba, majd 1km, majd 2km, jajj nézd milyen boldog tőle 6km, tök jó sétálni 10km hétvégén. :)

2020. febr. 11. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
80%

A kutam kinezi a falatot a szambol. En is lefogytam. Nem eszem annyit es annyiszor. Meg kieroszakolja a heti 3 alkalom futasokat asetak mellett (gyorsgyaloglas kategoria :D)

:D (Azelott is jartam futni. Imadok futni)

2020. febr. 11. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
En 4.en lakok. Innen cipelem az 5kgos kolyok kutyat, en is jo sokszor :D en nem fogytam mondjuk. De nem is kell 49kg vagyok,ettol vekonyabb nem akarok lenni. :D
2020. febr. 16. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!