Le lehet attól fogyni több kilót, hogy napi 10x fut le az ember a 2. -ról egy kiskutyával?
A barátnőm talált egy 6 hetes kölyökkutyát egy hónapja és azóta látványosan fogyott. Nem fogyózik, de napi 10x viszi le meg föl a 2. emeletről/re lépcsőn ölben a kiskutyát pisilni. A kiskutya 3 kiló volt, amikor érkezett, azóta a súlya megduplázódott.
A kérdést azért nem a fogyizók kategóriájába írtam, mert érdekelnének tapasztalatok, akinek esetleg lakásban lett kölyökkutyája, az ilyen típusú mozgstól tényleg lehet fogyni vagy én nem vettem észre valamit?
Ez nem olyan nagy mozgás, hogy látványos fogyást eredményezzen.
Inkább attól fogyott, hogy nem eszik/nassol unalmában, hanem a kutyával foglalkozik.
Nagyon pozitív hatással van egy kutya az aktív életre, ha szereti az ember. Hozzám került egy kutya, nem kimondottan akartam, de menhelyre került volna, onnan 12évesen nem jön ki.
Séta először a parkba, majd 1km, majd 2km, jajj nézd milyen boldog tőle 6km, tök jó sétálni 10km hétvégén. :)
A kutam kinezi a falatot a szambol. En is lefogytam. Nem eszem annyit es annyiszor. Meg kieroszakolja a heti 3 alkalom futasokat asetak mellett (gyorsgyaloglas kategoria :D)
:D (Azelott is jartam futni. Imadok futni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!