Félek a kistestű kutyáktól. Mással is van ilyen?
bocs de hasonló cipő be jártam én is egy foxi majdnem belém harapott kutya sétáltatás közbe mondanom sem kel hogy a argentin dog vs foxi mi lett elfutót a foxi de 10 perc útán a szájába hozta vissza a kutyám
hát igen a vadász ösztön
Ne félj a kistestű kutyáktól. Ha egy nagyobb kutya támad meg sokkal rosszabbul járhatsz mert nem tudsz úgy védekezni. Engem egy csau harapott meg nem régen, mert rosszkor voltam rossz helyen a kistetű kutyámmal. Megharapott én meg pofán rúgtam. A gazdája meg szó nélkül lelépett. Mire haza értem a sétáltatásból csurom vér lett a nadrágom úgy kötöztem be a combom, hogy ne vérezzek szarrá mindent amig a kórházba érek. Ettől függetlenül nem félek a nagy testű kutyáktól. Se a kicsitől pedig az is próbált már meg támadni. Sajnos mindig lesznek ilyenek akiknek a kutyájuk antiszocializált. Én is tudom, hogy erről nem a kutya tehet, hogy el lett rontva a nevelése. De gyanítom nem jártam volna ilyen rosszul, ha egy kistestű kutya próbálna nekem jönni... Ha félnék a kutyáktól inkább a nagyobbaktól félnék. De nem félek tőlük.
Egyszer kisebb koromban mikor mentem az uszodába kirontott egy kertes házból két dobermann. Olyan 8-9éves lehettem. Még a gazdái is azt hitték nekem akar támadni. Rohantak a kutyák után. Én nem ijedtem meg tőlük neki áltam őket simogatni meg játszottam velük :) Csak örültek nekem. Gondolom szerették a gyerekeket. Jó pár évig vissza is jártam bizonyos időközönként a kutyákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!