Félek a kistestű kutyáktól. Mással is van ilyen?
Én is félek, mióta gyerekkoromban megkergetett egy kis dög és átestem egy alacsony kerítésen aztán mindenki rajtam röhögött a kutya meg letépte a nadrágom alját.
De a nagy kutyáktól nem félek, azokat szeretem.
A kis testű kutyába jól bele lehet rúgni, ha támadólag lép fel! Nem kell amiatt filózni, hogy "jaj Istenem, mi lesz vele?" meg, hogy "jaj mi lesz, ha a gazdája meglátja?". Engem is megharapott egy kis testű kutya, csak akkor nyár volt és szandálban voltam, de ahogy megharapott (inkább csak odakapott, mert azonnal menekült is) sikerült jól az oldalába rúgnom a másik lábammal.
Amúgy az ilyen padlócirkáló, elkényeztetett, ugatás közben pattogó ölebeket én nem tartom kutyának...
Legtöbbjüknek nincs más dolga, mint hogy tűrjék, ahogy agyonkényeztetik, de a gazdáik meg itt tesznek fel hülyébbnél hülyébb kérdéseket, hogy mit csináljanak, mert teljesen idegbeteg a kutya, pedig nem ez a jellemző a fajtára.
Bocsánat az általánosításért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!